Βέρα Μακρομαρίδου: "Νιώθω ότι υπάρχει ένας φύλακας άγγελος..." - Λύγισε με την απώλεια του πατέρα της

"Μου λείπε ο μπαμπάς μου σε στιγμές, αλλά λες ότι ζω με αυτό..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βέρα Μακρομαρίδου:

Καλεσμένη στο DOT βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) η Βέρα Μακρομαρίδου. Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στον Σασμό (διαβάστε εδώ τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων) "λύγισε" όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της.

Η συγκίνηση της Βέρας Μακρομαρίδου

«Έχω χάσει τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 ετών. Ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός στο να ακολουθήσω το επάγγελμα της ηθοποιού γιατί καταλάβαινε ότι δεν το γλιτώνει. Η μαμά μου ήταν πιο συγκρατημένη γιατί φοβόταν. Όταν της το είπα, όμως, χάρηκε πολύ.

«Μου λείπε ο μπαμπάς μου σε στιγμές, αλλά λες ότι ζω με αυτό… Τι με ρωτάτε…Λες ότι 10 χρόνια ζω χωρίς αυτό… Θα πάρω τη μαμά μου, θα πάρω τον αδερφό μου, θα πάρω την κολλητή μου, θα πάρω την κουμπάρα μου. Υπάρχουν άνθρωποι πολύ γύρω να πάρεις τηλέφωνο.

Νιώθω ότι υπάρχει ένας φύλακας άγγελος και όταν συμβαίνουν τα άσχημα σκέφτομαι πως πρέπει να εμπιστευθώ το ότι υπάρχει ένας λόγος και ένας χρόνος που γίνονται τα πράγματα. Θα έρθει το καλό, είσαι προστατευμένη».

Η συνέντευξη της στο YOU

Πώς μπήκε στη ζωή σου ο «Σασμός»;

Έκανα ένα casting στα Κάπα studios, όπως πολλές φορές, και αυτή τη φορά η απάντηση ήταν «ναι».

Τι σου λέει ο κόσμος στο δρόμο, όταν σε αναγνωρίζει;

Δεν μου λένε κάτι συγκεκριμένο, με κοροϊδεύουν λίγο οι φίλοι μου στην Καισαριανή, και οι υπόλοιποι μου λένε «Γεια σου, Άσπα».

Υπήρξε κάποια στιγμή μέσα στο γύρισμα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ, είτε συγκινητική, είτε αστεία;

Πολύ αστείες ήταν οι λήψεις με το μηχανάκι, γιατί είχα να οδηγήσω αρκετά χρόνια και έπεφτα ή μάρσαραν οι ρόδες στα χαλίκια (γέλια). Συγκινητική στιγμή δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, παρότι με την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη έχουμε συγκινητικές σκηνές. Αλλά αυτό που μου έχει πολύ έντονα είναι η πρώτη μου ερωτική σκηνή με τον κ. Τάσο Νούσια που ήταν ιδιαίτερη στιγμή για μένα.