Survivor 5: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε πρόταση σε ξανθιά παρουσιάστρια και έφαγε "άκυρο"

«Με πήραν τηλέφωνο χθες από την παραγωγή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε πρόταση σε ξανθιά παρουσιάστρια και έφαγε

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor και ο Ατζούν Ιλιτζαλί δείχνει πως έχει κάνει "φύλλο και φτερό" την ελληνική showbiz, προκειμένου να βρει το πιο δυνατό καστ που θα ενισχύσει το ριάλιτι επιβίωσης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) λοιπόν, αποκαλύφθηκε πως ο Τούρκος παραγωγός προσέγγισε μία πολύ γνωστή ξαθνιά παρουσιάστρια, με διαρκή παρουσία στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, αρνήθηκε την πρόταση καθώς δε θέλει να συμμετέχει σε ένα τέτοιο ριάλιτι, ενώ είχε δεχθεί πρόταση και πέρυσι με πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η παρουσιάστρια που ήθελε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 5

Ο λόγος για τη Νάνσυ Παραδεισανού, την οποία φέτος βλέπουμε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο Open με τη Νικολέττα Ράλλη.

«Ήμασταν χθες στο γραφείο, χτυπάει το κινητό μου και είναι από την παραγωγή του Survivor. Από την Acun Medya για να πάω στο Survivor. Με είχαν πάρει και πέρυσι και ήταν τα λεφτά πάρα πολύ καλά για να πάω στο περσινό Survivor. Πολλές χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

Δεν θέλω εγώ να πάω, τους είπα όχι. «Ευχαριστώ πάρα πολύ, καλά να περάσετε». Να πάω για διακοπές στον Άγιο Δομίνικο δεν έχω πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με το Survivor 5 - Μόλις έγινε γνωστό

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την έναρξη της νέας σεζόν του Survivor. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για τον πέμπτο κύκλο, αν και πριν λίγες μέρες, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας του (δείτε την εδώ).

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες ενώ μέσα σε αυτή τη βδομάδα πραγματοποιήθηκαν και τα πρώτα κάστινγκ από την εταιρεία παραγωγής. Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής σεζόν, η ανταπόκριση του κόσμου είναι απλά συγκλονιστική.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό πως το Survivor έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν πάρει την απόφαση να επισπεύσουν λίγο την πρεμιέρα.

Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν πως το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης θα βγει στον αέρα την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, προκειμένου να ενισχυθεί η prime time ζώνη του καναλιού, μετά τις μη καρποφόρες προσπάθειες του Top Chef και του Big Brother.

Survivor πρεμιέρα