Σασμός: Πρωταγωνίστρια αποκάλυψε την σχέση της με ηθοποιό του "Ήλιου"

Είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο και δεν το ήξερε κανείς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Πρωταγωνίστρια αποκάλυψε την σχέση της με ηθοποιό του

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) η Βέρα Μαρκομαρίδου, η οποία φέτος συμμετέχει στη δραματική σειρά του AlphaΣασμός”. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι με ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1Ήλιος”.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν το γνώριζε κανείς, παρόλο που δεν το κρατούσαν κρυφό.

Η αποκάλυψη της "Άσπας" του Σασμού για την σχέση της με ηθοποιού του Ήλιου

«Ο σύντροφός μου χάρηκε όταν με πήραν στον “Σασμό”. Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Δεν το έχουμε κρυφό.

Είναι ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου». Δείτε εδώ και την αποκαλυπτική συνέντευξη της Βέρας Μαρκομαρίδου στο YOU.

"Νιώθω ότι υπάρχει ένας φύλακας άγγελος..." - Λύγισε με την απώλεια του πατέρα της

Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στον Σασμό (διαβάστε εδώ τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων) "λύγισε" όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της.

«Έχω χάσει τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 ετών. Ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός στο να ακολουθήσω το επάγγελμα της ηθοποιού γιατί καταλάβαινε ότι δεν το γλιτώνει. Η μαμά μου ήταν πιο συγκρατημένη γιατί φοβόταν. Όταν της το είπα, όμως, χάρηκε πολύ.

«Μου λείπε ο μπαμπάς μου σε στιγμές, αλλά λες ότι ζω με αυτό… Τι με ρωτάτε…Λες ότι 10 χρόνια ζω χωρίς αυτό… Θα πάρω τη μαμά μου, θα πάρω τον αδερφό μου, θα πάρω την κολλητή μου, θα πάρω την κουμπάρα μου. Υπάρχουν άνθρωποι πολύ γύρω να πάρεις τηλέφωνο.

Νιώθω ότι υπάρχει ένας φύλακας άγγελος και όταν συμβαίνουν τα άσχημα σκέφτομαι πως πρέπει να εμπιστευθώ το ότι υπάρχει ένας λόγος και ένας χρόνος που γίνονται τα πράγματα. Θα έρθει το καλό, είσαι προστατευμένη».