Παραμυθένιος γάμος - Πρωταγωνίστρια του "Τατουάζ" παντρεύτηκε στο Παρίσι

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παραμυθένιος γάμος - Πρωταγωνίστρια του

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Τατιάνα Μελίδου, η ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη αγαπημένη σειρά του Alpha, το Τατουάζ.

Η Τατιάνα Μελίδου παντρεύτηκε πριν μερικές μέρες τον αγαπημένο της, Ιωάννα Μαμάρα, στο πανέμορφο Παρίσι, στην πόλη που έμενε τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός μιας και έκανε το μεταπτυχιακό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νίκης Κώτσου στη Real Life, οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο μέσω της κοινής τους φίλης και συγκατοίκησαν πολύ γρήγορα στο κέντρο της Αθήνας ενώ πριν καιρό ακόμη μια ηθοποιός της σειράς ντύθηκε νυφούλα.

Πρωταγωνίστρια του 'Τατουάζ' παντρεύτηκε στο Παρίσι

Ηθοποιός του Τατουάζ «ζαλίζει» με τις αναλογίες της - Δεν είναι η Δανάη Παππά

Μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Τατουάζ, απολαμβάνει το καλοκαίρι της και με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «ζαλίζει» τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς οι αναλογίες της είναι απλά μοναδικές. Προσοχή ωστόσο! Δεν πρόκειται για τη Δανάη Παππά, όπως μπορεί να υποθέσατε πολλοί.

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, επέστρεψε πριν από λίγο καιρό στις τηλεοπτικές οθόνες μας και το κοινό έχει ήδη τρελαθεί! Πρόκειται άλλωστε για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έκανε το κανάλι και έτσι έχει και τώρα μεγάλη απήχηση.

Ο λόγος για την Ιφιγένεια Πιερίδου, η οποία υποδύθηκε την Αθηνά στο Τατουάζ. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει κάνε μία προσωρινή παύση στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί το καλοκαίρι της.

Εντυπωσιακή με το μπικίνι της ήταν και η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία επίσης έπαιζε στο Τατουάζ. Δείτε εδώ φωτογραφίες της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, ανεβάζει μπόλικες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία και το σώμα της είναι πραγματικά αψεγάδιαστο.