Φώφη Γεννηματά: "Αντιμετωπίζω το ίδιο που έχει και ο γιος σας" - Η στήριξη της στον Νίκο Υποφάντη

Συγκινούν οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φώφη Γεννηματά:

Στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Υποφάντης το μεσημέρι της Κυριακής (31/10). Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απώλεια της Φώφης Γεννηματά αλλά και στον γιο του, ο οποίος έδωσε την δική του μάχη με νεοπλασματική ασθένεια, με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να βρίσκεται στο πλευρό του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Υποφάντη για την Φώφη Γεννηματά

«Τμήμα αιματολογίας, ογκολογίας. Ένα παιδί τρεισίμιση χρονών αφήνει το οικογενειακό περιβάλλον με πόνους στην κοιλιά και βρίσκεται να παλεύει με νεοπλασματική ασθένεια. Στην αρχή όταν οι γονείς το ακούν, φεύγει η γη κάτω από τα πόδια. Πατάς και δεν ξέρεις που είναι το επόμενο βήμα. Απομονώνονται οι ήχοι. Δεν υπάρχει ότι γίνεται στο περιβάλλον δίπλα σου. Μπαίνεις μέσα και θέλεις να ακούσεις μόνο τους γιατρούς.

Η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά ερχόταν στα τμήματα αυτά με δωράκια. Έμπαινε, τα έδινε στα παιδιά. Σηκώνεται, αγκαλιάζει την εγκυμονούσα στο τρίτο παιδί σύζυγο μου και μας λέει το εξής. «Ξέρω τι περνάτε. Εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς που έχει και ο γιος σας σε άλλο σημείο, το παλεύω και είμαι εδώ γερή».

Μας παίρνει μια αγκαλιά και είναι εκείνη την ώρα ένα στήριγμα για τους γονείς που περνούν ότι περνούν.Πέραν της πολιτικής που δεν την εξετάζουμε… Το ανθρώπινο κομμάτι μόνο βλέπουμε. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο! Έπαιρνε δωράκια χωρίς να έχει κάμερες και τα μοίραζε χεράκι χεράκι σε κάθε παιδί».

Η ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη για την Φώφη Γεννηματά

Ο Ανδρέας Τσούνης, ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, ήταν μία από τις πιο τραγικές φιγούρες στην κηδεία του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ (δείτε εδώ το σπαρακτικό ξέσπασμά του). Πριν από λίγες ώρες, αποφάσισε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Τσούνης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ συγκινητική φωτογραφία - collage, στην οποία βρίσκεται από τη μία μεριά η Φώφη Γεννηματά και από την άλλη ο αείμνηστος πατέρας της.

Το προφίλ του Ανδρέα Τσούνη έχει γεμίσει με συλλυπητήριες ευχές, ωστόσο ο ίδιος έχει αποφασίσει να κρατήσει τη σιωπή του και να σταθεί στο πλευρό των παιδιών του.

Ανδρέας Τσούνης Φώφη Γεννηματά