Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Γιάννη Αϊβάζη - Συγκλονίζει το μήνυμά του

«7 ολόκληρες μέρες με πόνο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Γιάννη Αϊβάζη - Συγκλονίζει το μήνυμά του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Αϊβάζης θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους, πως μετά από 7 μέρες νοσηλείας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει σπίτι του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός όλη την εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από ήπια πνευμονία, ωστόσο κατάφερε με τη βοήθεια των γιατρών να το ξεπεράσει και να επιστρέψει στην οικογένειά του. Βέβαια και η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη για το εξιτήριο που πήρε

«7 ολόκληρες μέρες με πόνο , σκέψεις και ανθρώπους να φεύγουν για τον «ύπνο μπας και σωθούν δίπλα σου !!! !! Ώρα να να πάω λοιπόν σπιτι μου , ευγνώμων για τους ανθρώπους που με φρόντισαν , για τους ανθρώπους που με στήριξαν για την οικογένεια μου !! Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της παράστασής του

Ο Γιάννης Αϊβάζης όπως είναι γνωστό βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες για την υγεία του καθώς μετά από την διάγνωση που βγήκε, είναι θετικός στον κορωνοϊό παρόλο που ο γνωστός ηθοποιός έχει εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19.

Όπως ήταν επόμενο, η πρεμιέρα του «Τζόρνταν» με πρωταγωνίστρια την Μαρία Κορινθίου, μια παράσταση που σκηνοθετεί ο ίδιος ο Γιάννης Αϊβάζης αναβλήθηκε καθώς η είδηση έγινε γνωστή και από την ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά… αυτή η παράσταση είναι δημιούργημα του Γιάννη…».

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι λόγω προβλήματος υγείας του σκηνοθέτη της παράστασης “Τζόρνταν” κύριου Γιάννη Αϊβάζη και με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους θεατές και τους συντελεστές της παράστασης, αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για Κυριακή 31 Οκτωβρίου πρεμιέρα της παράστασης στο Alhambra Art Theatre. Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση για ημερομηνία πρεμιέρας».