Τάσος Ξιαρχό: "Δεν απαντάει στο τηλέφωνο! Τον ψάχνω παντού" - Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του

Λίγο μετά την είδηση πως απειλεί να αυτοκτονήσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Ξιαρχό:

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος φαίνεται πως απειλεί να αυτοκτονήσει. Ο ίδιος έχει βγει στο Μενίδι και πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του γιου του.

Δεν μιλάει. Δεν σηκώνει τηλέφωνα. Τον ψάχνω. Δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Μία το ανοίγει, μία το κλείνει» ήταν μερικά από τα λόγια του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλη του επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Άμεση Δράση και την ενημέρωσε πως ο Τάσος Ξιαρχό κάνει σκέψεις αυτοκτονίας. Αμέσως, κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., έσπευσε στο σημείο όπου βρήκε τον γνωστό χορογράφο μέσα στο αυτοκίνητό του. Αυτός προσπάθησε να απομακρυνθεί με το Ι.Χ. του και ξεκίνησε καταδίωξη, η οποία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Τάσος παράτησε το αυτοκίνητο και πεζός κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Αστυνομία τον αναζητά.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Τάσου Ξιαρχό

Πηγή: reader.gr

«Λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω σου;» - Το μακροσκελές κείμενο του Θέμη Κανέλλου κατά του Τάσου Ξιαρχό

Με μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θέμης Κανέλλος θέλησε να ξεσπάσει κατά του Τάσου Ξιαρχό μετά το απαράδεκτο βίντεο που ανέβασε στο οποίο χλευάζει μία κοπέλα για τα κιλά της και την εμφάνισή της.

«1 ρατσισμός, 1 slut shaming, 3 bullying για κιλά και πολλά πολλά άλλα. Φτάνει... φτάνει με αυτό το πολύ πολύ καλό pr stand για να μιλάνε για εσένα. Το να προσβλάέις άλλους ανθρώπους ΔΕΝ είναι τρόπο για να μιλάνε τα κανάλια και ο κόσμος για εσένα... Δεν έχεις λίγη τσίπα πάνω σου;

Που ενώ και εσύ έχεις ζήσει bullying επιλέγεις να γίνεις εσύ ο μεγαλύτερος ΜΠΟΥΛΗΣ. Επειδή έχεις άκρες και ξέρεις κόσμος και θα συνεχίσεις να έχεις δουλειά, αυτό τι σημαίνει; Ότι έιναι οκ να προσβάλεις κόσμο;

Κρίμα γιατί πάντα σε είχα σαν είδωλο στο μυαλό μου και όπως έκανα μεγάλο λάθος. Δεν μίλησα μία, δύο, τρεις αλλά ΦΤΑΝΕΙ! Unfollow και αντίο.

"Δεν φοράμε ρίγες αν έχουμε παραπάνω κιλά"... Σοβαρά αγαπούλα; Και εσένα ποιος σε ρώτησε; Πότε σε κάναμε κριτή των πάντων; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να βιντεοσκοπείς έναν άγνωστο άνθρωπο εν αγνοία του; Γιατί πρέπει όλοι να είμαστε αδύνατοι και γυμνασμένι; Και τι να φοράνε κύριε μου; Μόνο μαύρα να κόβει; Δεν πας να... σπίτι σου μόνος σου λέ3ω εγώ που θα πεις τι θα κάνει ο καθένας; Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει πώς θα ζήσετε τη ζωή σας.

Φορέστε ρίγες, ανεβάστε ό, τι φωτογραφίες θέλετε στα social media και αν έχετε covid παρακαλώ να κάτσε σπ΄τι. Τόσος εγωισμός τέλος πάντων;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θέμης Κανέλλος.

Θέμης Κανέλλος Τάσος Ξιαρχό