Θανάσης Πάτρας: "Κάναμε 10 εξωσωματικές" - Συγκινεί με την εξομολόγησή του

"Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θανάσης Πάτρας:

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και την Δήμητρα Καλφούντζου μίλησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (1/11) ο Θανάσης Πάτρας. Ο γνωστός παρουσιαστής που τον είδαμε πρόσφατα να συμμετέχει στην Φάρμα εξομολογήθηκε μαζί με την σύζυγό του, Κατερίνα Παγώνη, τις δυσκολίες που πέρασαν για να αποκτήσουν την κόρη τους.

Οι δηλώσεις του Θανάση Πατριαρχέα και της γυναίκας του

«Είμαστε 17 χρόνια παντρεμένοι αλλά είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μία μέρα. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα και τελικά παντρευτήκαμε, είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Παγώνη πήρε τον λόγο: «Η πιο δύσκολη στιγμή για εμάς ήταν ότι προσπαθούσαμε επτά χρόνια να κάνουμε παιδάκι, κάναμε 10 εξωσωματικές, βεβαίως ήρθε η κόρη μου όπου δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα . Η ζωή μας απέκτησε εντελώς διαφορετικό νόημα μετά. Όταν το συζητάμε, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πώς ήταν πριν, είναι κάτι απίστευτο.

Ο Θανάσης ήταν πολύ δίπλα μου, δεν με άγχωσε ποτέ, πάντα μου έλεγε ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει εάν θα κάνουμε παιδί και αυτό μου έδινε μεγαλύτερη δύναμη και περισσότερο πείσμα για να προχωρήσω».

Ο Θανάσης Πάτρας και η οικογένειά του στο περιοδικό YOU!

Πώς θα χαρακτηρίζατε το γάμο σας με τρία επίθετα;

Κατερίνα: Υπέροχος, απίθανος, μοναδικός!

Θανάσης: Απίστευτος, περιπετειώδης και υπέροχος!

Τι σκεφτήκατε όταν ο ένας πρωτοείδε τον άλλο;

Θ: Ωχ, την πατήσαμε τώρα!

Κ: Σκέφτηκα ότι είναι πολύ ωραίος τύπος.