Οι λιγούρες της Ελένης Μενεγάκη: Τι έτρωγε πρωί - βράδυ όταν ήταν έγκυος στη μικρή Μαρίνα

Ήταν το μόνο φαγητό που ζητούσε απεγνωσμένα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι λιγούρες της Ελένης Μενεγάκη: Τι έτρωγε πρωί - βράδυ όταν ήταν έγκυος στη μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Βασίλης Καλλίδης συναντήθηκαν και πάλι τηλεοπτικά, αυτή τη φορά στο πλατό του Mega. Ο γνωστός chef το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, “Ελένη”, όπου και συνάντησε ξανά την παρουσιάστρια αρκετά χρόνια μετά τη συνεργασία τους.

Η τηλεοπτική συνάντηση ξύπνησε… μήνες στον τηλεοπτικό chef και την Ελένη Μενεγάκη, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν περιορίστηκαν μόνο στο κομμάτι της μαγειρικής, αλλά σε όσα βίωσαν μαζί στο παρελθόν μέσα από μια πετυχημένοι συνεργασία και για τους δυο.

Να θυμίσουμε πως ο Βασίλης Καλλίδης και η Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί μαζί στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha, τότε που η παρουσιάστρια περίμενε το τέταρτο παιδί της (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που την τράβηξαν τότε με φουσκωμένη κοιλίτσα), τη Μαρίνα της, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Μετά το τέλος της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στο instagram φωτογραφία με τον Βασίλη Καλλίδη γράφοντας στη λεζάντα της:

«Βασίλη μου , πόσες χαρούμενες τηλεοπτικές στιγμές έχουμε ζήσει μαζί; Θυμάσαι τις μακαρονάδες που μου έφτιαχνες για πρωινό και μεσημεριανό στην εκπομπή όταν ήμουν έγκυος στην Μαρίνα;»

Στην βάπτιση της μικρής Μαρίνας στόλισαν το μοναστήρι από τα ΙΚΕΑ - Δείτε φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη παρά το γεγονός πως κατάφερε να κρατήσει την βάπτιση της κόρης της, Μαρίνας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως στόλισε το μοναστήρι με πράγματα από τα ΙΚΕΑ για να μην την πάρει κανείς χαμπάρι.

«Όταν έκανα και εγώ τη βάφτιση της Μαρινούλας στο νησί, στην Άνδρο και επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν και όπως είδατε κανείς δεν το έμαθε ότι κάναμε βαφτίσια, πήγα στο μαγαζί στο Κηφισό ήξερα ότι χρειάζομαι σερβίτσια, ήξερα ότι χρειάζομαι λουλούδια για να στολίσω το τραπέζι, ότι χρειάζομαι πιατέλες, καρέκλες ευτυχώς δεν χρειαζόμουν που να τις κουβαλάω μέχρι την Άνδρο τα είχαν στο μοναστήρι...Έκανα μία σούπερ βάπτιση για σαράντα ανθρώπους. Το ευχαριστήθηκα», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βάπτισαν την κόρη τους το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Αυγούστου στην Άνδρο, σε πολύ στενό κύκλο με νονούς τα άλλα τρία της παιδιά που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο. Η μικρούλα πήρε το όνομα Μαρίνα! Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την τελετή, δείχοντάς μας τις μπομπονιέρες αλλά και τις τρυφερές της στιγμές με τον Μάκη Παντζόπουλο. «Σήμερα η μικρούλα μας βαπτίστηκε. Μαρίνα είναι το όνομα που της έδωσαν τ' αδέρφια της που ήταν και οι νονοί της», είχε γράψει η Μενεγάκη τότε στο Twitter.

Ελένη Μενεγάκη βάπτιση μικρής μαρίνας

Το μυστήριο είχε γίνει στην Μονή Παναχράντου της Άνδρου, ενώ την λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής, Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος. Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα με θαλασσινά στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του ηγουμενείου της Μονής.