Άσχημες εξελίξεις για την υγεία του Ντίνου Καρύδη - «Δεν είμαι καλά! Είμαι με βηματοδότη και...»

Όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημες εξελίξεις για την υγεία του Ντίνου Καρύδη - «Δεν είμαι καλά! Είμαι με βηματοδότη και...»

Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Ντίνος Καρύδης, ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από επιτυχημένες σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Τα τελευταία χρόνια απέχει από την υποκριτική λόγω προβλημάτων με την υγεία του, ένα γεγονός που όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, τον πληγώνει.

Μιλώντας, στο περιοδικό Λοιπόν, αναφέρθηκε στις εξελίξεις με την υγεία του, ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο σχετικά με τους ηθοποιούς που κατηγορούνται για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Ντίνου Καρύδη

Συνάδελφοι σας είναι υπόδικοι για σοβαρές καταγγελίες και μάλιστα προφυλακισμένοι. Ποια είναι η άποψή σας για όλο αυτό;

Από τη στιγμή που κάνανε αυτά τα φοβερά πράγματα, καλώς είναι εκεί που είναι. Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που βγήκαν και μίλησαν. Πρέπει να καθαρίσει το τοπίο. Σαφώς δεν συμβαίνουν αυτά μόνο στο θέατρο. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έκαναν τέτοια πράγματα αυτοί ο άνθρωποι.

Τέτοια περιστατικά συνέβαιναν και παλιότερα;

Όχι. Δεν γινόντουσαν τέτοια πράγματα. Την εποχή της Αλίκης, της Τζένης, του Χορν, αλλά και πιο μετά με τον Βουτσά, την Καραγιάννη κ.λπ., δεν υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Μάλιστα είχα κάνει και περιοδείες με κάποιους από αυτούς. Ναι, μπορεί να είχαν κάνει κάποια σχέση μεταξύ τους, αλλά μέχρι εκεί. Πότε δεν είχαμε ακούσει κάτι ανάλογο με τα πρόσφατα γεγονότα.

εξελίξεις υγεία Ντίνου Καρύδη

Τι σας πληγώνει;

Με στενοχωρεί το ότι είμαι μακριά από αυτό που αγάπησα πάρα πολύ, το θεατρικό σανίδι. Κάθε βράδυ βλέπω στον ύπνο μου ότι παίζω θέατρο. Κάθε βράδυ χωρίς υπερβολή. Όταν γίνω καλά έχω κατά νου να ξαναπαίξω. Θέλω να κάνω την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα.. ετών 80» ελπίζω να τα καταφέρω.

Πώς είναι τώρα η υγεία σας;

Δεν είμαι καλά… Είμαι με βηματοδότη και δεν περπατάω, αλλά παραπατάω. Η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο με κρατάει όρθιο.

Συγκίνησε ο Ντίνος Καρύδης - Η τρυφερή ανάρτηση για την Σμαράγδα

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την κόρη του, Σμαράγδα, έκανε ο Ντίνος Καρύδης με αφορμή τα γενέθλια της το 2020 και συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους με την φωτογραφία και το κείμενο του.

Όπως ήταν φυσικό ο πατέρας της και επίσης ηθοποιός, θέλησε να της ευχηθεί για τα 51α γενέθλια της και δημόσια, αναρτώντας μια φωτογραφία που «ξέθαψε» από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και μέσα από ένα ξεχωριστό κείμενο έστειλε την αγάπη και τις ευχές του.

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ-ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΣΚΗΜΕΝΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ αυτά ...ΤΟ ΟΤΙ Σ'ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΦΑΛΤΣΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΕΠΕΙΔΗ Σ'ΑΓΑΠΩ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΡΑΦΩ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ» έγραψε χαρακτηριστικά .