Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δημόσια εμφάνιση της στην εβδομάδα μόδας

«Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δημόσια εμφάνιση της στην εβδομάδα μόδας

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την πρώτη της κοσμική εμφάνιση, μετά το τέλος της δίκης για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από την Έφη Καρακάντζουλα. Η γυναίκα φορώντας μια μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα, βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας και συγκεκριμένα την επίδειξη του Τάσου Μητρόπουλου για να στηρίξει τη φίλη της, Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της Τερέζα.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Αγαπώ πολύ τη μόδα. Είναι δική μου τιμή που με κάλεσε ο Τάσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω την Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της, την Τερέζα. Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση και να μπορέσω να βρεθώ εδώ. Οπότε, αυτό το πετύχαμε και είμαι πολύ ευχαριστημένη», είπε αρχικά.

«Η Αννίτα είναι στο πλάι μου από την πρώτη στιγμή και γι’ αυτό ήρθα κι εγώ σήμερα εδώ, για να την υποστηρίξω. Και οι δύο αυτές γυναίκες είναι πανέμορφοι άνθρωποι, το οποίο είναι το σημαντικό για μένα», πρόσθεσε.

Η Αννίτα Ναθαναήλ είπε από πλευράς της: «Η Ιωάννα έβαλε ένα πολύ ωραίο ρούχο και μια περούκα κι ένιωσε για πρώτη φορά φυσιολογική. Ήταν η πρώτη φορά που μου είπε “νιώθω όμορφη όπως παλιά”. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο η Ιωάννα».

Τουλάχιστον 10 χειρουργεία εκκρεμούν για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μίλησε το πρωί του Σαββάτου (30/10) η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Μαρία Καλοφώνου με την ίδια να τονίζει πως εκκρεμούν τουλάχιστον 10 χειρουργία ενώ και η ίδια η Ιωάννα συγκλόνισε με τις δηλώσεις της.

«Η Ιωάννα έχει γλιτώσει τη ζωή της, ενώ έχει κλείσει τις πληγές της, καθώς δεν έχει ανοιχτά τραύματα. Τώρα καλούμαστε να διαχειριστούμε τις ουλές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι στόχοι μας είναι δύο: η λειτουργικότητα και η αισθητική.

Έχουμε συζητήσει με την Ιωάννα και έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες, έχουμε εστιάσει στον τράχηλο, στο μάτι και στο αυτί ώστε να έχει μια καλύτερη κίνηση, λειτουργικότητα και αισθητική».

Επίθεση με βιτριόλι γιατρός Ιωάννας Παλιοσπύρου