Οι δηλώσεις της μαμάς το Τάσου Ξιαρχό την ώρα της εξαφάνισής του - «Αν πέσει σε κώμα...»

Έζησαν το απόλυτο θρίλερ οι γονείς του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι δηλώσεις της μαμάς το Τάσου Ξιαρχό την ώρα της εξαφάνισής του - «Αν πέσει σε κώμα...»

Θρίλερ έζησαν οι γονείς του Τάσου Ξιαρχό το βράδυ της Δευτέρας 1/11, όταν το παιδί τους εξαφανίστηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει με μεγάλη ποσότητα χάπια. Αστυνομία και ΕΚΑΒ τον έψαχναν μανιωδώς, ωστόσο τελικά κατέληξε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πληροφορίες να τον θέλουν να έχει κάνει πλύση στομάχου.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν που ο αγνοούνταν, η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα δε μπορούσε να κρύψει την αγωνία της.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Τάσου Ξιαρχό

«Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο νεότερο. Έχει εξαφανιστεί, τον ψάχνουν όλοι παντού. Ανησυχώ πολύ γιατί έχει πάρει χάπια αρκετά κι αν πέσει σε κώμα εκεί στις ερημιές – το σπίτι που μεγάλωσε ο Τάσος εκεί που άφησε το αυτοκίνητό του είναι ερημικό μέρος – αν έχει πέσει σε κώμα δε θα τον βρει κανείς. Καταλάβατε; Εγώ έκανα μια έκκληση και από το Instagram αν είναι με κάποια φίλη κάπου σε κάποιο σπίτι και προσπαθεί να το περάσει έτσι απλά πρέπει να πάει σε ένα νοσοκομείο. Ήπιε πολλά χάπια και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Το ξέρω ότι τα ήπιε γιατί το είπε σε μια πολύ καλή του φίλη και το πιστεύω. Δε θα της έλεγε ψέματα» είπε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό.

Υπάρχουν καταγγελία πως ο χορευτής έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά μαθητές του

Στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο ο Ηλίας Γκιώνης, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί καταγγελίες από αγόρια μαθητές του χορευτή - χορογράφου, πως τους έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά. Επίσης, πως έκανε bullying στα κορίτσια , λόγω των κιλών τους.

«Ο Τάσος έχει μια συνέπεια στο να αναπαράγει κακοποιητικό υλικό στο Instagram. Είναι στενάχωρο να γίνεται αυτό και ειδικά από άτομα που έχουν μια τόσο μεγάλη πλατφόρμα 50.000 followers, ασκούν επιρροή στο πλήθος. Έχει υπάρξει ένα προηγούμενο με εμένα και τον Τάσο πριν από δύο μήνες. Έχουν υπάρξει πολλά… Έχει ανεβάσει ανήλικο κοριτσάκι στην παραλία… Αυτό που έγινε με εμάς είναι ότι του έκανα μια δημόσια κριτική στο Instagram και ακολούθησε μια προσωπική διαμάχη μεταξύ εμού και του Τάσου, όπου ξεκίνησε να με βρίζει», είπε αρχικά ο ινφλουένσερ και ακτιβιστής.

«Κι επειδή ο κόσμος το έβλεπε αυτό στο Instagram, άρχισε να μου στέλνει καταγγελίες εναντίον του Τάσου κι εγώ ξεκίνησα να τις ανεβάζω και να κάνω stories με αυτά που μου έστελνε ο κόσμος. Ο Τάσος συνέχισε να με βρίζει, έψαχνε να βρει που μένω και όλα αυτά υπάρχουν στο δικό μου προφίλ στο Instagram. Το ένα κομμάτι ήταν κοπέλες που έχουν υπάρξει μαθήτριες του Τάσου στις σχολές, όπου έχουν δεχθεί “χονδροφοβία”. Και αγόρια μαθητές του, οι οποίοι έχουν δεχτεί και live και μέσω μηνυμάτων σεξουαλική παρενόχληση από τον Τάσο».

«Ο Τάσος μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, κάτι που εγώ το έμαθα από το αστυνομικό τμήμα. Κι εγώ με τη σειρά μου επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και όλη αυτή η δικαστική διαμάχη είναι σε εξέλιξη. Περιμένω να μου έρθει και επίσημα η καταγραφή της μήνυσης που μου έχει κάνει κι εγώ με τη σειρά μου θα φροντίσω να απαντήσω στον Τάσο. Θεωρώ ότι θέλει βοήθεια, ελπίζω να έχει ανθρώπους δίπλα του που θα τον βοηθήσουν», πρόσθεσε, μετά τις τελευταίες εξελίξεις πως ο Τάσος Ξιαρχό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.