Δέσποινα Μοιραράκη: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μέσα στο καλοκαίρι

«Είμαι στα πιο παχιά μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μέσα στο καλοκαίρι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (2/11) η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κιλά που πήρε μέσα στο καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πιο παχιά της.

Τους προηγούμενους μήνες, η Δέσποινα Μοιραράκη είχε καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά, ωστόσο όπως εξήγησε τα ξαναπήρε μέσα στο καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη

«Πρέπει να σου πω ότι φέτος είμαι στα πιο παχιά μου, τα περισσότερα κιλά. Έχω πάρει έξι κιλά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι πάρα πολλά.

Έχω δεχτεί bullying αλλά εγώ είμαι ο εαυτός μου. Προσπαθώ να ντυθώ όμορφα και να κρύβω τις ατέλειές μου. Δεν θα με δείτε ποτέ να φοράω κοντό μανίκι και αυτό το κάνει γιατί θέλω να αυτοπροστατεύομαι», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Λίγα λόγια για τη Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει χαρακτηριστεί ώς η «βασίλισσα των χαλιών». Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Οι γονείς της Γεώργιος και Αναστασία Κάτσα. Έχει μια αδερφή λίγο μικρότερη της, τη Σοφία.

Τελειώνοντας το σχολείο γνώρισε και παντρεύτηκε τον Κώστα Μοιραράκη. Μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, τον Γιώργο και τον Αναστάσιο.

Ο Κώστας ήταν έμπορος έργων Τέχνης. Κάποια προβλήματα υγείας τον ανάγκασαν να μείνει αρκετά χρόνια εκτός δουλειάς. Έτσι, η Δέσποινα κράτησε μόνη της το κατάστημα που είχαν.

Ο δεύτερος σύζυγος της με τον οποίο παντρεύτηκε στις 1 Ιουνίου του 2011, είναι ο πλοίαρχος του πολεμικού ναυτικού, Γιάννης Κοντούλης. Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.