Θρήνος για την Τζωρτζέλα Κόσιαβα - «Είναι πολύ μεγάλο το κενό...»

Η συγκλονιστική εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για την Τζωρτζέλα Κόσιαβα - «Είναι πολύ μεγάλο το κενό...»

Πολύ δύσκολες είναι οι ώρες που περνάει η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία μέσα από τη σημερινή (2/11) εκπομπή της, θέλησε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές της πως η αγαπημένη της πεθερά έφυγε από τη ζωή την 28η Οκτωβρίου, τη μέρα που είχε γενέθλια η κόρη της.

Μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τον θάνατο που τον συγκλόνισε, και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με το κοινό.

Η εξομολόγηση της Τζωρτζέλας Κόσιαβα

Η εξομολόγηση της Τζωρτζέλας Κόσιαβα

«Αυτή η εκπομπή σήμερα είναι πολύ περίεργη για εμένα, γιατί η 28η Οκτωβρίου, που έχει γενέθλια η κόρη μου, την ίδια ακριβώς μέρα, που είχαμε χαρά, έφυγε από την ζωή η πεθερά μου. Πάντα, όταν επέστρεφα στο σπίτι, την ρωτούσα τα πάντα για την εκπομπή: "Πως σου φάνηκε, σου άρεσε το θέμα; Πώς ήμασταν και πολλά άλλα."

Πάντοτε οι παρατηρήσεις της ήταν σωστές. Έφυγε μια γυναίκα πολύ σημαντική για εμένα στην ζωή μου, που μεγάλωσε το παιδί μου, γιατί έλειπα ώρες ατελείωτες για βιοποριστικούς λόγους, όχι για λόγους καριέρας. Είναι πολύ μεγάλο το κενό και η θλίψη στην οικογένειά μας και νιώθω πάρα πολύ περίεργα, γιατί ήταν μια γυναίκα γενναιόδωρη, που είχε μόνο αγάπη και καλοσύνη μέσα της. Μέσα από τις πράξεις της, έδινε στους ανθρώπους που αγαπούσε, αλλά και στους συνανθρώπους της. Ήθελα να το πω αυτό, γιατί ήταν πολύ περίεργη για εμένα η εκπομπή σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

"Έσπασε" την σιωπή της για την Καινούργιου η Τζωρτζέλα - "Ήξερε ότι δεν θα την ακολουθούσα"

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, με αφορμή την νέα της εκπομπή στο Open, Μίλησε μου.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε επίσης τόσο για το τηλεοπτικό “διαζύγιο” με την Κατερίνα Καινούργιου όσο και για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή.

«Νέα εκπομπή, νέα ώρα. Είμαστε τρεις η ώρα καθημερινά. Είμαι νουμεράκιας, τρελαίνομαι. Πάντως δύο εβδομάδες από την εκπομπή που έχω βγει στον αέρα δεν έχω κλείσει μάτι γι αυτό με βλέπεις έτσι. Κοιμάμαι τρεις ώρες μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα. Δεν ασχολούμαι με τα δημοσιεύματα που λένε ότι κόβεται η εκπομπή, δεν ισχύει τίποτα. Κάποιοι συνάδελφοι γράφουν και πολύ άσχημα κείμενα. Αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί όλοι είμαστε συνάδελφοι και πρέπει ο ένας να υποστηρίζει τον άλλον για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Δεν ασχολούμαι, η εκπομπή συνεχίζει και πάει μια χαρά. Οι συνεργασίες σε όλες τις δουλειές κάνουν ένα κύκλο, ήταν συναινετικό το “διαζύγιο” με την Κατερίνα Καινούργιου. Δεν είχαμε συγκρούσεις και κόντρες. Δεν μου έγινε πρόταση γιατί ήξερε ότι δεν θα την ακολουθούσα. Δεν έχουμε επικοινωνήσει από το τέλος της εκπομπής, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Δεν πάω πουθενά, μένω Open. Δεν είχα ποτέ φιλικές σχέσεις με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Η κόντρα με την Μάρα Μεϊμαρίδη τελείωσε, ήταν και μια κακή διαχείριση από τους ανθρώπους που ήταν στον τηλεοπτικό αέρα. Αυτό τελείωσε και την Μάρα την εκτιμώ.

Δεν είμαι από την Αλβανία. Υπάρχουν στιγμές που πάω να πάρω τηλέφωνο την μαμά μου. Δεν έχω συνηθίσει την απώλειά της. Ζω με αυτό και τώρα στην τσάντα μου έχω πάντα ένα κοκαλάκι που είχε στα μαλλιά της και έχει το άρωμά της».