Τζένη Μπαλατσινού: Με τους δυο γιους της βόλτα στην Αθήνα - Ο Μάξιμος έχει γίνει ολόκληρος άντρας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζένη Μπαλατσινού: Με τους δυο γιους της βόλτα στην Αθήνα - Ο Μάξιμος έχει γίνει ολόκληρος άντρας

Μαμά πολλών ταχυτήτων και αφιερωμένη στα παιδιά της, η Τζένη Μπαλατσινού στέκεται δίπλα τους ως στοργική μαμά μέχρι τη στιγμή που θα ανοίξουν τα φτερά τους. Οι δύο μεγαλύτερες κόρες της έχουν πλέον ενηλικιωθεί και ακολουθούν το δικό τους δρόμο (δείτε εδώ φωτογραφίες τους), τα δύο αγόρια της όμως έχουν ακόμα καιρό, κι εκείνη χαίρεται ξέγνοιαστες στιγμές μαζί τους.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου βρέθηκαν όλοι μαζί στην Παύλιανη, σε μία ολιγοήμερη απόδραση που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά φυσικά τοπία, με τον φακό του YOU να τη συναντά κατά την επιστροφή τους, στο κέντρο της Αθήνας, πάλι μαζί με τους άντρες της ζωής της, τον 14χρονο Μάξιμο Κωστόπουλο και τον, μόλις 11 μηνών, Παναγιώτη-Αντώνιο.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Η παρέα περπάτησε για ώρα στο Κολωνάκι, με μία μικρή στάση σε κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας, απ' όπου η Τζένη Μπαλατσινού αγόρασε ένα δώρο για τον μεγάλο της γιο, που εκείνος με τη σειρά του ανυπομονούσε να ανοίξει όσο επέστρεφαν σπίτι. Απών ήταν ο μπαμπάς του μικρού, Βασίλης Κικίλιας, που προετοιμάζεται από τώρα για την τουριστική σεζόν, αλλά προσπαθεί συχνά να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του.

Η Τζένη με τους γιους της στο κέντρο της Αθήνας

Τζένη Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού γιοι

Τζένη Μπαλατσινού περιοδικό You

Τα καλύτερα γενέθλια της ζωής της

Πέρσι, αυτήν την περίοδο, έμπαινε στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, έτοιμη να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια. Φέτος η Τζένη Μπαλατσινού έχει κάθε λόγο να πετάει από χαρά, κάτι που φάνηκε στα πρόσφατα γενέθλιά της, στις 2 Νοεμβρίου με τα παιδιά της (η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος) να της εύχονται «χρόνια πολλά». Παράλληλα, δεν κρύβει πως νιώθει ευλογημένη σ' αυτή τη φάση της ζωής της, κρατώντας αγκαλιά τον μικρό της γιο, τον οποίο απέκτησε μόλις πέρσι.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα (3/11) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ