Happy Day: Αποκάλυψαν τον χωρισμό - Δεν είναι πια μαζί οι...

«Μέχρι και τώρα...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Happy Day: Αποκάλυψαν τον χωρισμό - Δεν είναι πια μαζί οι...

Μετά από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας για την Σοφία Χαρμαντά και τον Gerald Butler, οι δυο τους αποφάσισαν πως είχε έρθει η στιγμή να επιλέξουν χωριστούς δρόμους καθώς πλέον δεν είναι ζευγάρι.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» όπου το γνωστό μοντέλο όταν ρωτήθηκε για το ειδύλλιο με τον σταρ του Χόλιγουντ, θέλησε να τοποθετηθεί και να το αποκαλύψει η ίδια. Μάλιστα, άλλο ένα ζευγάρι φαίνεται πως χώρισε λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Χαρμαντά

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά δεν είμαστε πλέον μαζί. Μέχρι και τώρα κρατάμε τυπικές καλές σχέσεις. Και συνέχισε λέγοντας : «Είναι πολύ καλός, πολύ respectful και ξέρει πώς να φέρεται σε μία γυναίκα».

Λίγα λόγια για τον Gerard Butler

Ο Τζέραρντ Τζέιμς Μπάτλερ (Gerard James Butler, 13 Νοεμβρίου 1969) είναι Σκωτσέζος ηθοποιός και τραγουδιστής γνωστός περισσότερο από τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ Το Φάντασμα της Όπερας (Phantom of the Opera) και στην κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ του Φρανκ Μίλλερ, 300, όπου ερμήνευσε το ρόλο του βασιλιά Λεωνίδα.

Γεννημένος στη Γλασκώβη από την Μάργαρετ και τον Έντουαρντ Μπάτλερ, ο Τζέραρντ ανατράφηκε (μαζί με το μεγαλύτερο αδερφό του και την αδερφή του) στην πατρίδα της μητέρας του στο Πέισλι (επίσης στα νεανικά του χρόνια έζησε στον Καναδά). Οι γονείς του χώρισαν όταν αυτός ήταν ακόμη παιδί. Δεν είχε επαφή με τον πατέρα του μέχρι την ηλικία των 16 ετών, μετά από την οποία οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. Ο πατέρας του πέθανε όταν εκείνος ήταν 20 και κάτι, γεγονός που τον σημάδεψε. Ο Τζέραρντ παρακολούθησε τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης.