Γιώργος Λιανός: Οι πρώτες δηλώσεις για το Survivor 5 - Τι αποκάλυψε;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Λιανός: Οι πρώτες δηλώσεις για το Survivor 5 - Τι αποκάλυψε;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η παραγωγή λίγο πριν κάνει την μεγάλη πρεμιέρα το Survivor 5 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός ο οποίος μέχρι στιγμής παρουσιάζει το The Voice.

Μέσα σε όλα, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» τον "τσάκωσε" με τον ίδιο μάλιστα να μην διστάζει να κάνει τις δικές του αποκαλύψεις.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

Λόγω των πολύωρων γυρισμάτων στο The Voice ανέφερε πως «Έχω κοιμηθεί μόνο μιάμιση ώρα και δεν τη παλεύω». Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν το Survivor θα είναι απέναντι από τη «Φάρμα», ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε:

«Εμείς είμαστε υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες. Δεν χαλάνε οι φιλίες για τα προγράμματα. Με τον Σάκη Τανιμανίδη είμαστε φίλοι».

«Μπήκα τελείως τυχαία στο χώρο της τηλεόρασης»

Καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Γκουντ βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την καριέρα του αλλά και για τα τέσσερα παιδιά του.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρέθηκε τελείως τυχαία και ξαφνικά στην τηλεόραση και αυτό έγινε όταν ήρθε η πρόταση να κάνει εκπομπή με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Επίσης μίλησε για την παρουσίαση του Survivor αλλά και για τις δυσκολίες του παιχνιδιού, καθώς πρέπει να λείπει από την Ελλάδα σχεδόν έξι μήνες ενώ πρόσφατα αποκάλυψε και πότε θα γίνει η βάφτιση της μικρής του κόρης.

"Όσες βιντεοκλήσεις και να κάνεις, είναι λίγο δύσκολο. Όταν λείπω στον Άγιο Δομίνικο, ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί μου λείπουν τα παιδιά".