Nέα μήνυση σε ηθοποιό - Φέρεται να βίασε γνωστή ηθοποιό και την αδερφή της

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Nέα μήνυση σε ηθοποιό - Φέρεται να βίασε γνωστή ηθοποιό και την αδερφή της

Στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών βρίσκεται ακόμα ένας ηθοποιός, ο τέταρτος που προστίθεται στη λίστα του ελληνικού #metoo, που κατηγορείται από τέσσερις γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σε βάρος του 40χρονου που διαμένει στην Αμερική έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις από τέσσερα πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο, όταν κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, φέρονται να ήταν ανήλικα.

Συγκεκριμένα, αφορά την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε στις εισαγγελικές αρχές στις 21/7/21 από μια πολύ γνωστή ηθοποιό που κάνει σήμερα καριέρα στο εξωτερικό. Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι το διάστημα 2008-2014, τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της βιάσθηκαν κατά συρροή από τον ηθοποιό, ενώ ήταν ανήλικες και συγκεκριμένα 14 και 15 ετών.

Μάλιστα, αυτό που προκαλεί ανατριχίλα, είναι ότι η αδερφή της πασίγνωστης ηθοποιού το 2012, ενώ κακοποιούταν σεξουαλικά από τον εν λόγω ηθοποιό και σκηνοθέτη, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, προσπαθώντας να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της στον δεύτερο όροφο....

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr