Ενοχλημένος ο Ρόϊλος με την ερώτηση δημοσιογράφου για τις Άγριες Μέλισσες - «Τι είναι αυτά που λέτε;»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενοχλημένος ο Ρόϊλος με την ερώτηση δημοσιογράφου για τις Άγριες Μέλισσες - «Τι είναι αυτά που λέτε;»

Οι κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών βρέθηκαν στην παράσταση Γυάλινος Κόσμος στο θέατρο Αλκυονίς, όπου συνάντησαν τον πρωταγωνιστή Αναστάση Ροϊλό. Οι δημοσιογράφοι μεταξύ άλλων των ρώτησαν για τις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί και να το δείξει.

Γιατί ενοχλήθηκε ο Ροϊλός για τις Άγριες Μέλισσες;

Συγκεκριμένα, τον ρώτησαν για τις φήμες που υπάρχουν και θέλουν διαφοροποιήσεις στη σειρά λόγω της τηλεθέασης. Ο ίδιος λοιπόν απάντησε «Σας παρακαλώ… Τι είναι αυτά που λέτε; Σε καμία περίπτωση! Η σειρά έκανε για δύο σεζόν πάρα πολύ καλά νούμερα και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο έξω από την δουλειά μας. Δεν ασχολούμαι προσωπικά με αυτά». Σας παρακαλώ… Τι είναι αυτά που λέτε; Σε καμία περίπτωση! Η σειρά έκανε για δύο σεζόν πάρα πολύ καλά νούμερα και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο έξω από την δουλειά μας. Δεν ασχολούμαι προσωπικά με αυτά».

Στη συνέχεια ωστόσο, αναφέρθηκε στη σύντροφό του «Με την σύντροφο μου, Εριέττα Μανούρη που παίζει στον Σασμό υπάρχει ας πούμε μια ευγενής τηλεοπτική άμιλλα».

Αυτή είναι η σύντροφος του Αναστάση Ροϊλού

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη, πριν από λίγο καιρό έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς επιβεβαίωσαν πως είναι μαζί. Πλέον, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 όπου είναι από τότε μαζί. Πλέον, κι οι δυο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Μάλιστα, ο Αναστάσης Ροϊλός, δημοσίευσε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του. Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά «Χάπι τουγκέδερ».