Την κυρά Νίτσα από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης την θυμάστε; Μεγάλωσε αλλά το βλέμμα είναι ίδιο

Έτσι είναι σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την κυρά Νίτσα από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης την θυμάστε; Μεγάλωσε αλλά το βλέμμα είναι ίδιο

Μπορεί η κυρά Νίτσα να μην ήταν μόνιμα στο καστ της επιτυχημένης σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης, όμως όποτε εμφανιζόταν σε κάποιο επεισόδιο όπου συμμετείχε, έδινε ρεσιτάλ. Τον ρόλο, υποδύθηκε η ηθοποιός Μαρία Παλαιολόγου και τον έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Η Μαρία Παλαιολόγου ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός πολύ μικρή και μάλιστα είχε την τύχη να παίξει δίπλα στον αξέχαστο Νίκο Σταυρίδη. Ακολούθησαν ρόλοι σε επιτυχημένες ταινίες, κυρίως τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 ενώ είχε υποδυθεί και μία νοσοκομείο στο… θρυλικό πλέον Ρετιρέ.

Η ίδια έγινε αγαπητή μέσα από τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης στο ευρύ κοινό με την αφέλεια του ρόλου της και την ιδιαίτερη και σχεδόν διαπεραστική χαρακτηριστική φωνή της.

«Όπου μπαίνω, είτε σε ταξί, είτε στο τρόλεϊ, είτε σε μαγαζιά όλο τα ίδια μου λένε. Μέχρι και στη θάλασσα που πηγαίνω “κυρία Νίτσα” με φωνάζουν. “Τι καλή που ήσασταν; Να σας δούμε σε κανέναν ρόλο” μου λένε», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Πως είναι σήμερα η κυρά Νίτσα από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Σήμερα η ηθοποιός Μαρία Παλαιολόγου κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, αφού κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως είδαμε σε φωτογραφία της ωστόσο, μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τέλος της σειράς, όμως ο χρόνος είναι ο καλύτερος της φίλος παρουσιαστικά καθώς δεν έχει αλλάξει πολύ.

Η κυρά Νίτσα από την σειρά Κωνστσντίνου και Ελένης σήμερα

Από την άλλη ωστόσο, θυμάστε και τον Λυσίμαχο, τον αλκοολικό θαμώνα του μπαρ στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Θα σας προτείναμε να πάρετε... ένα χάπι, καθώς θα μείνετε «παγωτό» με το πώς είναι. Αν παρακολουθούσατε τη σειρά του ΑΝΤ1, σίγουρα θα τον έχετε δει μαζί με τον έτερο αλκοολικό, τον Μανώλη.