«Με στεναχώρησε που στο YFSF All Star ξέχασαν πως ήμουν ο νικητής»

«Δεν είμαι άνθρωπος που...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Με στεναχώρησε που στο YFSF All Star ξέχασαν πως ήμουν ο νικητής»

Ο Γιάννης Κρητικός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπής «Mega Καλημέρα» με αφορμή τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Η γη της Ελιάς» - Δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις. Μάλιστα, μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε και για την περίοδο του YFSF στο οποίο και υπήρξε νικητής, αν και ίσως στην All Star εκδοχή κάποιοι το ξέχασαν.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κρητικού

«το Your Face Sounds Familiar ήταν ένα βήμα για να με γνωρίσει ο κόσμος του χώρου και του θεάματος και να μου δοθούν ευκαιρίες μέσα σε αυτόν. Ήταν κερασάκι στην τούρτα για να με ζητήσουν σε κάποιες θεατρικές δουλειές και έπειτα στην τηλεόραση».

«Με στεναχώρησε το γεγονός ότι στο YFSF All Star ξέχασαν πως είχα βγει νικητής. Δεν είμαι άνθρωπος που κάθομαι να το πολυψάχνω όλο αυτό και ο καθένας έχει τις επιλογές του και η ζωή προχωράει. Ίσα ίσα που νομίζω ότι ήμουν πέρσι και είμαι φέτος σε καλύτερη φάση από το να ήμουν σε ένα σόου που παίζει κάθε Κυριακή».

Θα πήγαινε αλήθεια ο Γιάννης Κρητικός στο Survivor; Ο ίδιος απαντά: «Δεν θα πήγαινα γιατί αν δεν φάω την ώρα που πεινάω, μπορεί τα νεύρα μου να γίνουν ανεξέλεγκτα. Θεωρώ ότι δεν μου πάει κιόλας».

Backstage βίντεο από την συνέντευξη του Γιάννη Κρητικού στο νέο τεύχος του YOU

Η αγάπη για την υποκριτική γεννήθηκε μετά το YFSF;

Βασικά πάντα υπήρχε μία αγάπη για την υποκριτική, απλά νομίζω ότι μετά τη συμμετοχή μου στο show μου δόθηκαν περισσότερες ευκαιρίες ώστε να συμμετέχω σε σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις.

Ποιο απ' τα δύο θα θυσίαζες; Το τραγούδι ή την υποκριτική;

Δεν νομίζω ότι θα θυσίαζα κάποιο απ' τα δύο. Αν ήταν απαραίτητο να θυσιάσω κάτι, νομίζω την υποκριτική, γιατί μεγάλωσα με το τραγούδι και τη μουσική, και τη λύρα μου.

Ο Πότης είναι τόσο αθώος όσο φαίνεται;

Προς το παρόν, ναι. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που τον βλέπουμε να είναι λίγο παραπάνω γενναίος, αλλά είναι αθώος, δεν έχει πονηριά και κακία μέσα του. Το κουτσομπολιό, που αυτός ονομάζει κοινωνική κριτική και ενδιαφέρον είναι κάτι απ' το οποίο «τρέφεται» επειδή είναι καθισμένος στο καφενείο όλη μέρα και εργάζεται. Νιώθει σαν να είναι η παρέα του, το να μαθαίνει για τους γύρω του.

Σε έχει φέρει θαυμάστρια σε δύσκολη θέση;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU