Βούρκωσε η Μαρία Ηλιάκη για την κόρη της - Τι συνέβη

Το βίντεο με την εξομολόγηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βούρκωσε η Μαρία Ηλιάκη για την κόρη της - Τι συνέβη

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (4/11) η Μαρία Ηλιάκη, μέσα από τα social media. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην κόρη της.

Η ίδια λοιπόν (που απασφάλισε για τον Νίκο Μουτσινά) αποκάλυψε πως χθες περνούσε έξω από ένα σχολείο και βούρκωσε βλέποντας τα παιδάκια, καθώς έκανε εικόνα την κόρη της, Κατερίνα να πηγαίνει και εκείνη σχολείο!

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε στο instagram:«Περνούσα χθες έξω από ένα σχολείο, δημοτικό ήταν. Και έβλεπα που σχολούσαν τα παιδάκια και τα περίμεναν οι μαμάδες τους. Ξαφνικά μου έρχεται η εικόνα να πηγαίνει η δικιά μου σχολείο και να την αποχαιρετώ και τα λοιπά και βούρκωσα.

Είναι κατάσταση αυτή; Το μωρό είναι 5 μηνών και πάει για έξι και εγώ κάθομαι και βουρκώνω με τα παιδάκια που πάνε σχολείο; Και μετά σκέφτηκα αν έρθει ένα άλλο παιδάκι να την πειράξει, ξέρω εγώ να τσακωθούν, εγώ εκεί τι θα κάνω;».

Μαρία Ηλιάκη βούρκωσε

Χαμός στο Instagram - Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή που θηλάζει

Τα πάνω κάτω κατάφερε να φέρει η Μαρία Ηλιάκη στα social media καθώς πριν από λίγες ώρες, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία από τη στιγμή που θηλάζει την κόρη της.

Η φετινή χρονιά είναι αν μη τι άλλο πολύ ξεχωριστή για την παρουσιάστρια καθώς μαζί με τον ερχομό της κόρης της, ήρθε και η τηλεοπτική της επιστροφή στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου.

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα μαζί με τη μικρή της και κάθε στιγμή που περνάνε μαζί είναι απλά ξεωριστή. Γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να ανεβάσει τη φωτογραφία από την πιο ιδιαίτερη και όμορφη στιγμή, αυτή του θηλασμού.

«5 μήνες μαζί και νομίζω πως θα σκάσω από αγάπη…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram της η Μαρία Ηλιάκη.