"Η Κατερίνα μετά τον χωρισμό της με τον Κρατερό..." - "Έσπασε" την σιωπή του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

"Στους Κου Κου δεν λειτουργούσαμε σαν μία ομάδα! Ήμασταν 2-3 ομάδες και..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και τον Άγγελο Αρτεμιάδη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου -η οποία έχασε την μητέρα της- και στον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την παρουσιάστρια αλλά και στο κλίμα που επικρατούσε στην «Η Φωλιά των ΚούΚου».

Οι δηλώσεις του Κωνσταντινίδη για Κατσούλη - Καραβάτου

Πώς είναι η Κατερίνα μετά τον χωρισμό της με τον Κρατερό;

Η Κατερίνα δεν έχει αλλάξει καθόλου τον τρόπο που φέρεται, μετά τον χωρισμό της με τον Κρατερό. Άλλωστε, οι σχέσεις τους είναι άριστες. Μιλούν πολύ συχνά μέσα στη μέρα για τα παιδιά τους και όταν ο ένας αναζητά τον άλλον στον τηλέφωνο, το σηκώνει αμέσως με χαρά.

Με ποιους κρατάς επαφές από την προηγούμενη ομάδα στη «Φωλιά των ΚουΚου»;

Μιλάω πολύ με την Τζώρτζια Γεωργίου και ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν εξαιρετική και στο «Dancing with the stars». Είναι πολύ δουλευταρού και καλό παιδί. Και με τον Γιώργο Κρικοριάν έχουμε καθημερινή επικοινωνία και τώρα έχουμε κανονίσει μία φορά την εβδομάδα να τρέχουμε στο Παλαιό Φάληρο.

Έχεις δει τους αντικαταστάτες σου στην πρωινή ζώνη του STAR;

Βλέπω όλες τις εκπομπές από επαγγελματική διαστροφή. Ευτυχώς, γλίτωσα από ένα δύσκολο γλωσσοδέτη να πρέπει να λέω πως είμαι στο «Breakfast at Star». Είναι ένας πολύ δύσκολος τίτλος (γέλια). Πέρα από την πλάκα, πρόκειται για μία πολύ καλή παραγωγή με δυνατή τεχνική δομή. Η υπομονή που δείχνει πάντα το STAR στις νέες προσπάθειες είναι πολύ μεγάλη «ασπίδα» για δύο νέους παρουσιαστές. Έχουν μπροστά τους, λοιπόν, όλο το γήπεδο για να αποδείξουν το ταλέντο τους.

Πολύς λόγος είχε γίνει και για τον τρόπο που αποχαιρέτησε πέρυσι η Κατερίνα Καραβάτου στην τελευταία σας εκπομπή. Έκανε λόγο για μία πολύ δύσκολη σεζόν…

Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, γιατί δεν λειτουργούσαμε σαν μία ομάδα. Ήμασταν 2-3 ομάδες και θα έπρεπε να φαινόμαστε στον αέρα σαν μία. Προσωπικά, δεν μπαίνω ποτέ σε κάποια κλίκα και είμαι στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια σαν «Λούκι Λουκ». Δεν έχω κερδίσει ποτέ κάποια δουλειά, επειδή «έγλειψα» κάποιον. Πάντως, σίγουρα ήταν λυτρωτικός ο τρόπος που τελείωσε η εκπομπή. Η Κατερίνα ήταν θυμωμένη και εγώ ήμουν θυμωμένος κατά καιρούς, αλλά κοιτούσα να βγάλω τη διαδρομή χωρίς τραυματισμό. Η τηλεόραση δεν θέλει συναισθήματα στις συνεργασίες και η Κατερίνα είναι πολύ συναισθηματικό παιδί. Πρέπει να καταλάβει πως μόνο με έναν άνθρωπο πρέπει να δεθεί συναισθηματικά, με τον τηλεθεατή.

'Έσπασε' την σιωπή του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την Καραβάτου

«Ο χωρισμός μπορεί να είναι ευτυχής κατάληξη! Με την Κατερίνα είχαμε μια συμφωνία...»

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωϊνιάτικα" και μεταξύ άλλων, μίλησε για το χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας και 10 χρόνια γάμου.

«Όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη. Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες. Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας. Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά».

«Ήταν αρκετά διαχωρισμένα τα πράγματα από την δουλειά. με την έννοια ότι και η Κατερίνα και εγώ ξέραμε πολύ καλά πως πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά. Είχαμε μια συμφωνία, μια υποχρέωση και μια κατανόηση ο ένας στον άλλον όσον αφορά αυτό το κομμάτι».