Χωρίς ίχνος ρούχου - "Αναστάτωσε" η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την νέα της φωτογραφία

Σούσουρο στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωρίς ίχνος ρούχου -

Χαμό προκάλεσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την νέα της φωτογραφία στο instagram. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε συγκεκριμένα στο μπάνιο του νέου της σπιτιού, χωρίς ίχνος ρούχου!

Πίσω μάλιστα από αυτό το εντυπωσιακό κλικ ήταν ο σύζυγός της, Φώτης Μπερνάντο. Όπως βλέπουμε στην συγκεκριμένη φωτογραφία, στο τζάμι έχει σχηματιστεί μία καρδιά και μέσα σε αυτήν βρίσκεται το πρόσωπο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Η φωτογραφία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου χωρίς ρούχα

Στην λεζάντα μάλιστα της ανάρτησης, έγραψε χαρακτηστικά: «Να βρεις κάποιον να σου κάνει καρδούλες στο τζάμι του μπάνιου όταν προσπαθείς να διώξεις τη μέρα από πάνω σου και από μέσα σου.. Να σ’ αγαπάει ακόμα κι όταν όλα είναι δύσκολα. Κυρίως τότε. Είσαι η αδελφή ψυχή μου, Φώτη Μπενάρτνο.

Σ’αγαπώ για αυτό το κλικ και όλα τα υπόλοιπα».

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την πρόταση παραπομπής του Πέτρου Φιλιππίδη σε δίκη

Μετά από την σοκαριστική καταγγελία που είχε κάνει η Σοφία Μπεκατώρου, στην επιφάνεια δεν άργησαν να έρθουν κι άλλες περιπτώσεις. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τα καλά ενώ φλέγον ζήτημα παραμένει ακόμη και τώρα μετά από τις καταγγελίες που πέφτουν σαν "βροχή" η μια μετά την άλλη.

Ένα από τα πρόσωπα που συνεχίζει να απασχολεί, είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες. Η εισαγγελέας απορρίπτει όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισής, επισημαίνοντας ότι οι καταγγελίες «δεν είναι φανταστικά γεγονότα αλλά βιωματικές αφηγήσεις».

Μάλιστα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ήταν από τις γυναίκες που κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση περιμένει την ώρα του δικαστηρίου: «Η πλευρά μας επιλέγει να μην σχολιάσει. Κρατάμε χαμηλούς τόνους χωρίς κατηγορώ μέχρι την ημέρα του δικαστηρίου. Εκεί, θα μιλήσουμε.» δήλωσε στο MEGA.

Ο ηθοποιός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Ιούλιο. Τον Σεπτέμβριο απορρίφθηκε το αίτημα που υπέβαλε ο ηθοποιός για την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με βραχιολάκι.