Θρήνος για τον Πάνο Καμμένο - «Καλό παράδεισο...»

Η σπαρακτική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Πάνο Καμμένο - «Καλό παράδεισο...»

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του Πάνου Καμμένου εδώ και μερικές ώρες. Ο πρόεδρος του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" έχει βυθιστεί στην θλίψη, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, μετά την καταδίκη του, με μια ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο twitter, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να την αποχαιρετήσει και δημόσια.

«Μαμά μου γλυκιά καλό παράδεισο στην αγκαλιά των Αγγέλων σε ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που μας έδωσες...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου για την μητέρα του

Θα μείνετε "κάγκελο" με το πόθεν έσχες του Πάνου Καμμένου

Θα μείνετε "κάγκελο" με το πόθεν έσχες του Πάνου Καμμένου. Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δηλώνει στο πόθεν έσχες 2019 συνολικά εισόδημα ύψους 365.672 ευρώ.

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δηλώνει στο πόθεν έσχες 2019 συνολικά εισόδημα ύψους 365.672 ευρώ.

Αναλυτικά από ακίνητα τα εισοδήματα ανέρχονται σε 325.385 ευρώ, από μερίσματα τα 109 ευρώ και από εισοδήματα μισθωτών υπηρεσιών τα 40.178 ευρώ.

Η σύζυγος του κ. Καμμένου δηλώνει από επιχειρηματική δραστηριότητα εισοδήματα 262.733 ευρώ και από μερίσματα και τόκους 32 ευρώ.

Οι καταθέσεις του αρχηγού των ΑΝΕΛ φτάνουν τα 142.549 ευρώ και τα 62.797 δολάρια με την σύζυγό του να διατηρεί καταθέσεις 177.254 ευρώ, λίγο καιρό πριν ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε ανοιχτά στο πρόβλημα υγείας του. Ποιος ο λόγος που έχασε κιλά;

Ο Πάνος Καμμένος με τη σύζυγό του έχουν συνολικά 66 ακίνητα που αφορούν οικόπεδα, διαμερίσματα, επαγγελματική στέγη, θέση στάθμευσης και καλλιεργήσιμες εκτάσεις και τα οποία απέκτησαν με αγορά, κληρονομιά και γονική παροχή.

Ο κ. Καμμένος δηλώνει ένα αυτοκίνητο 5967 κυβικών εκατοστών ένα δεύτερο 519 κ.ε. από κληρονομιά ένα ταχύπλοο σκάφος μήκους 11,7 μέτρων ενώ η σύζυγος του δηλώνει ένα αυτοκίνητο 1.976 κ.ε.

Υψηλό είναι το ποσό που χρωστά σε δάνεια ο πρώην υπουργός Άμυνας. Το ανεξόφλητο ποσό από δάνεια και πιστωτικές κάρτες του κ. Καμμένου φτάνει τα 605.231 ευρώ ενώ το ανεξόφλητο ποσό επίσης από δάνεια και πιστωτικές κάρτες της συζύγου του φτάνει τις 96.724 ευρώ.

Ο Πάνος Καμμένος είναι μέτοχος την εμπορική επιχείρηση «Η. Καμμένος ΑΕ» από δωρεά και κληρονομιά.

Διαβάστε ΕΔΩ το πόθεν έσχες του Πάνου Καμμένου

πηγή: protothema.gr