Όντως τώρα; Πόσο κοστίζει μια βραδιά στην πιο φθηνή βίλα του ξενοδοχείου Παντζόπουλου - Μενεγάκη

Η πιο ακριβή φτάνει μέχρι και τα 560 ευρώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όντως τώρα; Πόσο κοστίζει μια βραδιά στην πιο φθηνή βίλα του ξενοδοχείου Παντζόπουλου - Μενεγάκη

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες που μπορεί να βρει κανείς στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, Όναρ, είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε ήσυχη τοποθεσία.

Η αισθητική τους είναι απόλυτα minimal και σύγχρονη, με σεβασμό στην παράδοση και στο τοπίο. Κατασκευάστηκαν με τέτοιο τρόπο για να ταιριάζουν εξωτερικά και εσωτερικά με τις υπόλοιπες βίλες και σουίτες του ξενοδοχείου.

Είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο, με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό).

Αξίζει να σημειωθεί πως το Όναρ τους χειμερινούς μήνες είναι κλειστό κι ανοίγει μόνο για την καλοκαιρινή σεζόν. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να κλείσετε το καλοκαίρι καλό είναι να γνωρίζετε τις τιμές...

Μια βραδιά στο πιο οικονομικό δωμάτιο του Όναρ

Όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω κοστολόγιο οι τιμές ξεκινούν από 230 ευρώ την βραδιά ενώ μπορεί να φτάσουν και τα 560, ανάλογα την βίλα.

Όναρ ξενοδοχείο Ματέο Παντζόπουλου Ελένη Μενεγάκη

Η μυστική συνταγή της ντοματόσουπας που φτιάχνουν στο Όναρ

Πέρα από τις συγκλονιστικές εγκαταστάσεις έχουν και συγκλονιστικές υπηρεσίες, όπως η κουζίνα. Για κάθε επισκέπτη υπάρχει η δυνατότητα να ετοιμαστεί ένα συγκεκριμένο πιάτο, μια ντοματόσουπα που είναι και η αγαπημένη της Ελένης Μενεγάκη και το Youweekly.gr βρήκε την συνταγή!

Πώς να φτιάξετε την ντοματόσουπα

  • 1 κουτί ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι & αλεσμένο πιπέρι για γεύση
  • 2 κοτσάνια σέλινο, κομμένο σε κύβους
  • 2 μικρά καρότα, κομμένα σε κύβους
  • 1 μεγάλο κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 2 φλιτζάνια ζωμό κότας
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1/2 φλιτζάνι βασιλικός ψιλοκομμένος
  • 1/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος ή γάλα, προαιρετικά

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C. Στραγγίζουμε τις ντομάτες κρατώντας τους χυμούς και απλώνουμε σε ταψί.

Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με περίπου 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.

Ψήνουμε μέχρι να καραμελώσει, περίπου 15 λεπτά.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.

Προσθέτουμε το σέλινο, τα καρότα, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 10 λεπτά.

Προσθέτουμε τις ψητές ντομάτες, τους κρατημένους χυμούς, το ζωμό κοτόπουλου και τα φύλλα δάφνης.

Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, 15 με 20 λεπτά.

Προσθέτουμε βασιλικό και κρέμα (προαιρετικά). Κάνουμε πουρέ με εμβαπτιζόμενο μπλέντερ.