Τζένη Καζάκου: «Φοβήθηκα την σύγκριση με την γιαγιά μου, αυτό...»

«Ναι μεν μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ελαφρυντικά λόγω ονόματος, αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζένη Καζάκου: «Φοβήθηκα την σύγκριση με την γιαγιά μου, αυτό...»

Το πρωί της Παρασκευής 5/11 η Τζένη Καζάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» καθώς αφορμή στάθηκε η επιτυχημένη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Η ίδια αναφέρθηκε για την αείμνηστη γιαγιά της αλλά και για το γεγονός πως αρκετοί εξακολουθούν να την συγκρίνουν με εκείνη. Μάλιστα, ο πατέρας της ο οποίος είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Οι δηλώσεις της Τζένης Καζάκου

«την φοβήθηκα λίγο την σύγκριση με την γιαγιά μου γιατί αυτό το βίωνε και ο μπαμπάς μου. Ακόμη δηλαδή το βιώνει και τον ρωτάνε πως αισθάνεται για αυτό. Από κει και πέρα όμως το τι θα κάνω εγώ είναι δικιά μου ευθύνη».

«Ναι μεν μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ελαφρυντικά λόγω ονόματος, αλλά μία, δύο, τρεις… Μετά, αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στο επάγγελμα, θα με διώξει το επάγγελμα από μόνο του διότι δεν θα συμφέρω. Ούτε σε παραγωγό ούτε σε σκηνοθέτη γιατί το επίπεδο της δουλειάς θα πέσει και δεν συμφέρει κανέναν αυτό».

«Αν και δεν την έχω δοκιμάσει για να πω με σιγουριά, φαντάζομαι πως θα είναι πάρα πολύ ωραία να βρεθούμε θεατρικά με την μητέρα και τον πατέρα μου».

«Με τρομάζει το πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος»

Στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε σήμερα 20/9 συνέντευξη η Τζένη Καζάκου η οποία μέσα σε όλα μίλησε για τα πρώτα βήματα στον χώρο της υποκριτικής αλλά και στην τηλεόραση.

Επιπλέον, η ίδια αναφέρθηκε και στην αγαπημένη της γιαγιά καθώς με το πέραμα του χρόνου αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι συγκρίνουν την ομοιότητά τους.

Η Τζένη Καζάκου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μόλις μίλησα με το Μιχάλη (Ρέππα) αρχίσαμε να γελάμε από τα πρώτα λεπτά που μιλήσαμε είχαμε τρομερή χημεία», είπε η Τζένη Καζάκου και στη συνέχεια μίλησε για το πως έλαβε τον ρόλο στη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

«Δεν διαβάζω με τα σενάρια με τους γονείς μου. Θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος. Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή στο πρώτο έτος. Δεν ήξερα πως να του απευθύνομαι». Φυσικά αναφέρθηκε και στην γιαγιά της, την αείμνηστη Τζένη Καρέζη, μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς που λατρεύεται μέχρι και σήμερα.

«Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για τη γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα», είπε.