Γέννησε λίγες ημέρες μετά από την Κατερίνα Στικούδη - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γέννησε λίγες ημέρες μετά από την Κατερίνα  Στικούδη - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο

Μετά από την ευχάριστη είδηση πως η Κατερίνα Στικούδη έγινε για πρώτη φορά μητέρα, σειρά είχε η Άννυ Πανταζή. Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πλέον κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι που έφερε στον κόσμο.

Μάλιστα, η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την σύντροφό της, Χριστόφορο Χούμα ο οποίος δημοσίευσε στα social media την πρώτη φωτογραφία του γιου τους.

Ο ευτυχισμένος πατέρας πόζαρε αγκαλιά με το νεογέννητο μωράκι του, ανακοινώνοντας στον κόσμο τα ευχάριστα νέα. Από την άλλη, δεν έλειψε και η ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή η οποία είναι επίσης έγκυος με το δεύτερο παιδάκι της.

Οι αναρτήσεις με τον νεογέννητο μωράκι της Άννυς Πανταζή

Η ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή
Η τρυφερή ανάρτηση του συζύγου της Άννυς

Αδερφές Πανταζή: «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι»

Οι αδερφούλες πριν από λίγο καιρό παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις», είπε η Κλέλια Πανταζή.

«Και τα πρώτα μας παιδάκια έχουν 10 μήνες διαφορά», πρόσθεσε στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη από την πλευρά της η Άννυ Πανταζή. Και οι δύο περιμένουν αγοράκι».