Καρέ καρέ τα τρυφερά φιλιά Παπαδοπούλου - Πασχαλάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καρέ καρέ τα τρυφερά φιλιά Παπαδοπούλου - Πασχαλάκη

Την Ειρήνη Παπαδοπούλου την βλέπουμε μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, στο μουσικό φιλανθρωπικό show «J2US». Μπορεί να μην είναι από τα μεγάλα φαβορί αλλά το συγκεκριμένο μουσικό ζευγάρι φαίνεται πως τα έχει ανταπεξέλθει μέχρι στιγμής αρκετά καλά.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως τα πηγαίνει αρκετά καλά και στα προσωπικά της καθώς είναι μαζί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Μέσα σε όλα οι δυο τους είναι ασυγκράτητοι καθώς φαίνονται άκρως ερωτευμένοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε μαζί σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Αποκλειστικές φωτογραφίες με την Παπαδοπούλου - Πασχαλάκη

Παπαδοπούλου - Τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Πασχαλάκης: Τρυφερές στιγμές

Πασχαλάκης - Τα τρυφερά φιλιά με την Παπαδοπούλου

Τρυφερές στιγμές για την Παπαδοπούλου - Πασχαλάκη

Χαρές για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια, έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα την επέτειό του και αναστάτωσε τα social media με τη νέα κοινή του φωτογραφία.

Μπορεί στην αρχή να είχαν επιλέξει να κρατήσουν κρυφή την μεταξύ τους σχέση, ωστόσο σύντομα αποκαλύφθηκε πως είναι ζευγάρι και από τότε δεν μπορεί να ξεκολλήσει ο ένας από τον άλλον.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ευχήθηκε στον αγαπημένη της για την επέτειό τους με μία «καυτή» φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν «βροχή».

Η ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη