Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε θέση στην κόντρα Τσαλίκη - Γκουντάρα: «Αυτός που δεν έχει δίκιο και τα έκανε όλα είναι ο...»

«Η φράση για τα ψυχολογικά ήταν άτυχη αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε θέση στην κόντρα Τσαλίκη - Γκουντάρα: «Αυτός που δεν έχει δίκιο και τα έκανε όλα είναι ο...»

Όπως ήταν προγραμματισμένο ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν θα βρισκόταν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Ωστόσο, τα προβλήματα της υγείας του το κράτησαν μακριά καθώς χρειάστηκε αρκετές φορές να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Πλέον, έχει πάρει εξιτήριο και ετοιμάζεται για την μεγάλη του επιστροφή στην τηλεόραση.

Μέσα σε όλα, μιλώντας με την Κατερίνα Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε σε πολύ καλή διάθεση και έδωσε τα νεότερα της κατάστασης της υγείας του. Στη συνέχεια και πάντα ενημερωμένος δεν δίστασε να πάρει θέση και να αναφερθεί για την κόντρα Τσαλίκη - Γκουντάρα.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Αυτός που δεν έχει δίκιο και τα έκανε όλα είναι ο ΣΚΑΪ. Ο Γρηγόρης δεν φταίει για τον ΣΚΑΪ. Η φράση για τα ψυχολογικά ήταν άτυχη αλλά πρέπει να προσέχουμε στην τηλεόραση. Ο Τσαλίκης έγινε λίγο εριστικός και το προσωποποίησε στον Γρηγόρη»

Καταπιάστηκε όμως και με το Bachelor ενώ άφησε και αιχμή για τη δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη ότι είναι ο «καλύτερος παρουσιαστής». «Πράγματα που και εντατική που πέρασα με έκαναν να γελάω».

Σπάνια εμφάνιση για τον γιο του - Η ανακοίνωση για την υγεία του πατέρα του

Η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του. Δημοσιογράφος της, βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο για να μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες.

Η υγεία του λοιπόν είναι βελτιωμένη και αναμένεται αύριο 2/10 να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του και στην οικογένεια του που βρίσκεται κάθε ώρα στο πλευρό του.

«Όλα βαίνουν καλώς οι πληροφορίες που μας έχουν δώσει οι γιατροί είναι θέμα ημερών. Σήμερα, αύριο, το πολύ μεθαύριο θα βγει. Ευτυχώς ξεπέρασε την λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί πολύ καιρό. Η ψυχολογία του είναι καλά, αλλά είναι ταλαιπωρημένος γιατί είναι πολύ καιρό στο κρεβάτι καθηλωμένος. Είναι σχεδόν τρεις μήνες με κάποια μικροδιαλείμματα. Όλο το καλοκαίρι και τον Οκτώβρη», είπεo Στέργιος.

Και συνέχισε λέγοντας σε μια από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του: «Παίζω το ρόλο του δεσμοφύλακα για να μην μπούνε γλυκά στο δωμάτιο. Η Ελένη είναι δίπλα του και τον βοηθά όσο μπορεί».