Φάρμα 2: Βγήκαν στη "φόρα" τα πρώτα 7 ονόματα που θα μπουν στο ριάλιτι

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Βγήκαν στη

Η Φάρμα αναμένεται να επιστρέψει για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων όπως είναι λογικό οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου η πρεμιέρα να ξεκινήσει αρκετά σύντομα σε σχέση με το Survivor.

Να τονίσουμε πως και φέτος θα είναι πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ από την άλλη τα πρώτα επτά ονόματα τα οποία θα "εισβάλλουν" είναι γεγονός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», πρόκειται για τους Αγγελική Ηλιάδη, Σταμάτη Γαρδέλη, Μαίρη Μηλιαρέση, Μάνο Πανταζή, Σάσα Μπάστα, Αθανασία Τσουμελέκα και Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης).

Τα ονόματα που αναμένεται να μπουν στη Φάρμα

Φάρμα 2: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι

Πιο δυναμικά από ποτέ αναμένεται να επιστρέψει η «Φάρμα» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, όπου παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μάλιστα, οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να προλάβουν να βγουν στον αέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor.

Το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Πρωινό» είδαμε τις πρώτες εικόνες από τη νέα «Φάρμα» αλλά και το Σάκη Τανιμανίδη όπου βρίσκεται εκεί συνεχώς για να βοηθήσει με τις προετοιμασίες.