Χαρές για την Ευρυδίκη και τον Γιώργο Θεοφάνους

Η υπέροχη ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές για την Ευρυδίκη και τον Γιώργο Θεοφάνους

Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους βιώνουν σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ευρυδίκη, μιας και ο γιος τους, Άγγελος έκλεισε τα 25 του χρόνια, και είναι ένας κούκλος.

Η Ευρυδίκη θέλησε να ευχηθεί στον γιο της και μέσω Instagram και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από την παιδική του ηλικία και όχι μόνο.

Τόσο ο Γιώργος Θεοφάνους όσο και η Ευρυδίκη έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά τους και μάλιστα, πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Θεοφάνους είχε ακούσει την κόρη του στον αέρα εκπομπής και είχε συγκινηθεί.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης για τον γιο της με τον Γιώργο Θεοφάνους

«Χάρη σε σένα ένιωσα πώς είναι η αληθινή ευτυχία! 25 χρονών σήμερα.

Μόνο χαρές και χαμόγελα να σου χαρίζει η ζωή. Σε λατρεύω Άγγελε μου! Χρόνια πολλαααααα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη στην ανάρτησή της, στην οποία μάλιστα βλέπουμε και ένα υπέροχο βίντεο με τον Άγγελο σε παιδική ηλικία στην αγκαλιά του Γιώργου Θεοφάνους.

Νέο βήμα στην τηλεόραση για τον Γιώργο Θεοφάνους

Μπορεί να πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, όμως ο Γιώργος Θεοφάνους επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα μέσα από την συχνότητα του OPENtv. Πριν λίγα λεπτά μάλιστα, βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την συνεργασία τους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο κορυφαίος συνθέτης και στιχουργός, ο οποίος έχει υπογράψει αμέτρητες, αξέχαστες επιτυχίες, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού και έχει ανακαλύψει σπουδαία μουσικά ταλέντα, έρχεται στο OPEN με τη δική του εβδομαδιαία μουσική εκπομπή.

30 χρόνια μιας σπουδαίας καριέρας, ξεδιπλώνονται σε μια εκπομπή γεμάτη χαρά, εκπλήξεις και καλό ελληνικό τραγούδι. Με τη βοήθεια αγαπημένων φίλων, ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται για να βάλει τη μελωδία στις βραδιές του χειμώνα.

Τον Δεκέμβριο ο Γιώργος Θεοφάνους στο OPEN.