Συγκλονίζει η Super Κική για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε - «Ήταν δύο άτομα! Πήγαινε για βιασμό..»

«Ήμουν 16- 17 ετών, ήταν ζόρικο».

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Super Κική για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε - «Ήταν δύο άτομα! Πήγαινε για βιασμό..»

Μετά την κόντρα που ξέσπασε με τον Γιώργο Λιάγκα, η Super Κική βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που έχει περάσει στην προσωπική της ζωή. Η ίδια αναφέρθηκε επίσης και στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν ανήλικη.

«Εγώ και οι Super Κική είμαστε δύο προσωπικότητες. Όταν κατάλαβα ότι η Super Κική πουλάει, η περσόνα αυτή ενσωματώθηκε πολύ πάνω μου, σε σημείο που να μην μπορώ να τη διαχειριστώ. Φοβάμαι πάρα πολύ, αλλά δεν μου φαίνεται. Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ είναι οι άνθρωποι. Από αυτούς προέρχονται οι στιγμές κατάθλιψης στη ζωή μου, είμαι πολύ προσεκτική. Τους φοβάμαι πολύ τους ανθρώπους», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Όταν κάποια στιγμή κάναμε μια εργασία επάνω μου με μια θεραπεύτρια, για να ολοκληρωθεί όμως μου είπε πως σε αυτή την εργασία δεν θα ήμουν η Κική. Όταν της είπα ποια θα είμαι, τότε απάντησε πως θα είμαι η Super Κική. Τότε μου πέρασε αδιάφορο την ώρα που μου το είπε.

Μπήκα τόσο πολύ μέσα σε αυτόν τον ρόλο… είχα γράψει και το όνομά μου στο Instagram ως Super Κική και όταν έγινε το μεγάλο μπαμ και με γνώρισε ο κόσμος, δεν πρόλαβα να κάνω πολλά. Έτσι με γνώρισαν ως Super Κική. Έτσι έμεινε το όνομα και αποδείχτηκε τελικά πως είμαι όντως Super», είπε για το πως ξεκίνησε το όνομα της στα social media.

Η εξομολόγηση της Super Κικής για την σεξουαλική παρενόχληση

«Σεξουαλική παρενόχληση είναι πολλά. Ήταν πολύ βαρύ το δικό μου. Στην δική μου την περίπτωση ήταν πολύ βαρύ το περιστατικό, πήγαινε για βιασμό, οριακά, την γλίτωσα όταν σκαρφίστηκα να πω κάτι και εκείνος φοβήθηκε. Ήταν δύο άτομα. Ο ένας ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος, τον έσπρωξα, έπεσε πίσω σε ένα κρεβάτι και κοιμήθηκε. Όσο αφορά τον άλλον, δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί είναι μια μεγάλη ιστορία, ωστόσο την περιγράφω αναλυτικά στο βιβλίο μου για το πώς έγινε. Δε μου έχει γίνει μόνο μια φορά. Προσπάθησα να εξηγήσω πως αν συνέβαινε αυτό τι θα γινότανε μετά, γιατί ήμασταν σε νησί, στη Χίο και δεν θα έμενε τίποτα κρυφό. Ήμουν ανήλικη. Ήμουν 16- 17 ετών, ήταν ζόρικο», αποκάλυψε.

«Υπέφερα στην εκπομπή του Αρναούτογλου! Δεν θα πήγαινα ξανά»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) η Super Κική, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στο J2US. (δείτε εδώ όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (2/10) live). Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περσινή της συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και του The 2night Show, μιας και ήταν μία από τις Σφήκες.

Ωστόσο, όπως ανέφερε και η Κική, ήταν μια συνεργασία που δεν της άρεσε καθόλου, κυρίως επειδή δεν ταίριαζε με το concept και δεν ένιωθε καθόλου ο εαυτός της.

«Δεν είδα την πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Σπύρος Ντούγιας ποιος είναι; Με ενοχλεί που τα μικρά παιδάκια είναι στην τηλεόραση.

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είχα θέμα αλλά δεν μου ταίριαζε καθόλου όλο το cocept γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου και στις φάρσες, υπέφερα. Σε κάτι τέτοιο δεν θα πήγαινα ξανά, σε κάτι πιο ελεύθερο. Με εμποδίζει η τηλεόραση».

Οι δηλώσεις της Super Κικής για την συνεργασία της με τον Αρναούτογλου