«Κάποιες καταγγελίες είναι χαζές! Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Λιγνάδης»

Η δήλωση γνωστού ηθοποιού που θα συζητηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάποιες καταγγελίες είναι χαζές! Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Λιγνάδης»

Στην εκπομπή “Open Weekend” και την δημοσιογράφο, Πένυ Καβέτσου παραχώρησε συνέντευξη ο Μάνος Ιωάννου. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή τις καταγγελίες που έγιναν για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

«Αν ισχύουν όλα αυτά για Φιλιππίδη και Λιγνάδη είναι εγκλήματα. Πλέον έχει κοπάσει. Στην αρχή γινόντουσαν 500 χιλιάδες καταγγελίες, φοβόσουν να φλερτάρεις μη γυρίσει κάποιος και σου πει τι είναι αυτά που κάνεις. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει το απλό φλερτ σεξουαλική παρενόχληση», είπε αρχικά

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν πάρα πολύ καλή. Ούτε bullying ούτε τίποτα. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξουν κάποια νεύρα, κάποιες φωνές. Εγώ δεν τον είδα να φέρεται άσχημα».

Το σχόλιο του Ιωάννου για τον Λιγνάδη

«Κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές. Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Σίγουρα κάποια ισχύουν, αλλά και κάποια δεν ισχύουν. Βγήκαν απλά όλοι να κατηγορήσουν τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το μεγάλο πλήγμα για το θέατρο ήταν ο κορωνοϊός και όχι τόσο οι καταγγελίες», πρόσθεσε.

Πως γιόρτασε την γιορτή του ο Λιγνάδης στις φυλακές

Του Αγίου Δημητρίου ήταν πριν λίγες ημέρες και ο Λιγνάδης που βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης είχε την γιορτή του! Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη που μετέφερε στον αέρα του Πρωινού, ο σκηνοθέτης δεν έκανε κάτι ξεχωριστό.

Μπορεί να υπήρχαν κάποια γλυκά στον χώρο από, ίσως, σωφρονιστικούς υπαλλήλους αλλά ο ίδιος δεν δέχθηκε κάποια συγκεκριμένη μεταχείριση. Την επόμενη μέρα τον επισκέφθηκε ο αδερφός του, Γιάννης.

Να τονιστεί το γεγονός πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Πέτρος Φιλιππίδης το έχουν ρίξει στο διάβασμα. Για την ακρίβεια ζητούν από τους δικούς τους ανθρώπους όταν τους επισκέπτονται να τους πηγαίνουν και βιβλία για να περνούν την ώρα τους στο κελί.