Γυναικοκτονία Κρήτη: Ανατριχιάζει με τις αποκαλύψει η κόρη της άτυχης γυναίκας - «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "έσφαξα τη μάνα σου"»

«Πίστεψα από την αρχή ότι κάτι κακό είχε συμβεί γιατί...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Κρήτη: Ανατριχιάζει με τις αποκαλύψει η κόρη της άτυχης γυναίκας - «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε

Το πρωί του Σαββάτου 6/11 η κόρη της άτυχης γυναίκας η οποία δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγός της με ένα μαχαίρι, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Μεταξύ άλλων, η Ευγενία, περιέγραψε την αρρωστημένη κατάσταση που βίωναν οικογενειακώς εξαιτίας του πατέρα της όλα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ συγκλόνισε αποκαλύπτοντας τη στιγμή που εκείνος της ανακοίνωσε πως σκότωσε τη μητέρα της.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας για την γυναικοκτονία στη Κρήτη

«Ο πατέρα μου σκέφτηκε: Ή εγώ ή κανείς» είπε αρχικά και αποκάλυψε πως εδώ και πολλά χρόνια οι σχέσεις μεταξύ των γονιών της ήταν τυπικές και μόνο προς χάριν των παιδιών τους.

Παράλληλα ανέφερε πως ο πατέρας της έμαθε μόλις 2 εβδομάδες πριν για τη νέα σχέση της μητέρας της, κάτι που φαίνεται πως τον φόρτισε συναισθηματικά.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Έσφαξα την μάνα σου. Η μάνα σου είναι τέζα, κάτω”. Πίστεψα από την αρχή ότι κάτι κακό είχε συμβεί γιατί έπαιρνα τηλέφωνο τη μαμά μου και το σήκωνε αυτός, αλλά πίστευα ότι την είχε δείρει.

Τότε ήταν που κατευθύνθηκα αρχικά προς το σπίτι της, όπου δεν βρήκα κανέναν και μετά στον χώρο εργασίας της, όπου και βρέθηκα μπροστά στο φριχτό θέαμα».

«Με είχε χτυπήσει σοβαρά και ήρθε η αστυνομία να τον μαζέψει και να τον οδηγήσει στη ψυχιατρική κλινική για 2 εβδομάδες. Πολλές φορές απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και ότι θα κάνει κακό στη μητέρα μου αλλά δεν πίστευα ότι θα φτάσει στο σημείο να το κάνει.

Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ την όλη κατάσταση με τα αδέρφια μου και φοβούνται καθώς έχουν κακοποιηθεί και τα ίδια από τον πατέρα μου. Έχουμε πολλά άτομα που μας στηρίζουν για να πατήσουμε στα πόδια μας για αρχή»

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Νέα στοιχεία στην υπόθεση - Οι ισχυρισμοί του 54χρονου

Μετά το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τον 54χρονο συζυγοκτόνο να κυνηγάει την πρώην σύζυγό του για να τη σκοτώσει, η δικηγόρος του δράστη μιλάει για τα κίνητρά του και όσα αναφέρει εξοργίζουν.

Η δικηγόρος του 54χρονου λέει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της, αλλά όπως τονίζει θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της Στο πλευρό ενός ανθρώπου, που κυνήγησε και σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του, με 16 μαχαιριές... διαβάστε τη συνέχεια για τη γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα στο Athensmagazine.gr