Δύσκολες στιγμές για την Βίκυ Καγιά - Κρίσιμες οι επόμενες Κυριακές

Τι συμβαίνει με το DWTS

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για την Βίκυ Καγιά - Κρίσιμες οι επόμενες Κυριακές

Δύσκολες είναι οι στιγμές για την Βίκυ Καγιά στο STAR, καθώς τα νούμερα που σημειώνει το Dancing with the stars δεν είναι αυτά που περίμεναν στο κανάλι, με αποτέλεσμα να επικρατεί σούσουρο. Οι ιθύνοντες βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με σκοπό να βρεθεί λύση.

Μπορεί αρχικά να είχε βγει η είδηση πως το show θα αλλάξει ημέρα προβολής, κάτι τέτοιο ωστόσο το STAR το διέψευσε κατηγορηματικά. Καθώς, μην ξεχνάμε κιόλας, πως οι διαγωνιζόμενοι έχουν φτIάξει το πρόγραμμα τους ώστε να είναι διαθέσιμοι για το live κάθε Κυριακή.

Έντονοι προβληματισμοί στο STAR για Καγιά και DWTS

Όπως γράφει η real life, επικρατεί έντονος προβληματισμός στο κανάλι για το Dancing with the stars και την χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνει σε δυναμικό κοινό και στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει πολλές ιδέες.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως το live θα συνεχίζει να προβάλλεται κάθε Κυριακή. Οι επόμενες όμως Κυριακές θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το αντίπαλο The Voice τελειώνει το "φιλέτο" των blind auditions που παραδοσιακά κάνουν τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης, και το show περνάει στην φάση των knockouts, άρα έχουν την ελπίδα να "τσιμπήσουν" μερικά ποσοστά.

Βίκυ Καγιά DWTS STAR

Τι θα δούμε απόψε στο DWTS

4o live για το «Dancing with the Stars» την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και οι 14 celebrities με τους παρτενέρ τους, μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Μητσόπουλου και της παρτενέρ του Κριστίνα Νοβακίβσκα στο 3ο live, έρχονται σαν stars του σινεμά για να μας παρασύρουν σε ένα λαμπερό, χορευτικό Movie Night Live!

H πάντα και παντού εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, ο πάντα και παντού απολαυστικός Λάμπρος Φισφής και οι τέσσερις έμπειροι και απρόβλεπτοι κριτές, Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis, θα υποδεχθούν τα 14 λατρεμένα αστέρια, που θα εκτελέσουν υπέροχες χορογραφίες εμπνευσμένες από επιτυχημένα, αξέχαστα κινηματογραφικά τραγούδια.

Οι χορογραφίες των 14 ζευγαριών

  • Η Χριστίνα μεταφέρεται στη δεκαετία του 1960, όπου «συναντάει» την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ένα χορό American Smooth με τον Αργύρη, με θέμα το «Χάλι Γκάλι».
  • Ο Τάσος και η Αθηνά μπλέκονται ρομαντικά με ένα αργεντίνικο τανγκό από την ταινία «Το Τανγκό των Χριστουγέννων».
  • Ο Γεράσιμος ως άλλος Όστιν Πάουερς, μπαίνει στην καρδιά της Ρεγγίνα με μια samba σε ρυθμό «Soul Bossa Nova».
  • Οι πειρατές Βασιλική και Μαξίμ, χορεύουν paso doble στην Καραϊβική.
  • Ο Έντουαρντ και η Ελισάβετ έχουν έναν τελευταίο χορό στον Τιτανικό με το «My heart will go on» της Celine Dion
  • Η Μπέσσυ και ο Γιούρι ενθουσιάζονται χορεύοντας το "Hey Big Spender" από το «Sweet Charity».
  • Η Έλενα και ο Βλαντιμίρ ζουν μια σκληρή αγάπη σε ρυθμό Jive από Την ταινία “Burlesque”.
  • Ο Πάνος και η Μαρίλη νιώθουν φανταχτεροί και ελεύθεροι χορεύοντας Jive από το soundtrack της ταινίας «Footloose».
  • Η Τζώρτζια και ο Αλέξανδρος εξολοθρεύουν φαντάσματα με ένα τρομακτικό τανγκό, εμπνευσμένο από την ταινία «Ghostbusters».
  • Αν και Κυριακή, ο Δημήτρης ανακαλύπτει τις κινήσεις του Τζον Τραβόλτα από το Saturday Night Fever χορεύοντας cha cha cha με τη Δανάη.
  • Ο Σταύρος είναι και ιπτάμενος και τζέντλεμαν, από την ομώνυμη ταινία, καθώς φτάνει με τη μηχανή του για να ξελογιάσει τη Μαρία με ένα Freestyle.
  • Η Victoria και ο Τηλέμαχος χορεύουν quickstep το τραγούδι «I wanna be like you» από την ταινία «The Jungle Book».
  • Ο Dominik Stars και η Ειρήνη χορεύουν μια εκρηκτική salsa με το «Ran kan kan» από την ταινία «Mambo Kings».
  • Η Μαριάννα και ο Σπύρος μεταμορφώνονται σε Σάντυ και Ντάνι και χορεύουν cha cha cha με το τραγούδι «Summer Nights» από την ταινία «Grease».

Η ψηφοφορία και η αποχώρηση

Στο 3ο live η Μαρίνα Λαμπροπούλου έκανε την έκπληξη και έδωσε το πρώτο 10αρι! Άραγε αυτή την Κυριακή θα έχουμε τη χαρά να δούμε πολλά – πολλά 10αρια; Οι 14 celebrities αγωνιούν για τη βαθμολογία των κριτών και θέλουν το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει με την καρδιά του μαζί τους, να τους ψηφίσει για να παραμείνουν στο διαγωνισμό!

Tα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη».

4ο live με την 3η αποχώρηση! Ποιο ζευγάρι θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας; Ποια ζευγάρια θα εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους; Για ποιο ζευγάρι θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους;

Οι 14 celebrities και οι παρτενέρ τους, είναι πανέτοιμοι, με θετική διάθεση και ενθουσιασμό να χορέψουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για καλό σκοπό, κάνοντας τις Κυριακές μας μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια! Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!