Ρίγη συγκίνησης με την Νατάσα Θεοδωρίδου - «Εσείς δεν ξέρω τι μήνυμα θα πάρετε, όμως...»

Η εξομολόγηση από καρδιάς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την Νατάσα Θεοδωρίδου - «Εσείς δεν ξέρω τι μήνυμα θα πάρετε, όμως...»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά τις όμορφες στιγμές που έζησε στο σπίτι της, βρέθηκε στο «Σπίτι με το MEGA» και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον Γιώργο Νταλάρα. Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον καλλιτέχνη και την συνάντηση τους για πρώτη φορά επί σκηνής.

Η εξομολόγηση της Νατάσας Θεοδωρίδου

«Όταν ακούω «Γιώργος Νταλάρας» νομίζω ότι περνάει από μπροστά μου όλη μου η ζωή. Τον θαύμαζα και συνεχίζω να τον θαυμάζω όπως όλοι μας. Είναι παράδειγμα για όλους εμάς τους τραγουδιστές. Παράδειγμα προς μίμηση. Παράδειγμα ταλαντούχου ανθρώπου, εργατικού ανθρώπου και ανθρώπου που άνοιξε πάρα πολλές πόρτες και μας έβαλε μέσα σε πολλά είδη τραγουδιών που δεν γνωρίζαμε. Έτσι μάθαμε και μεις και μεταλαμπαδεύτηκε η μουσική σε μας τόσα χρόνια».

«Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουμε γνωριστεί παρά μόνο κοινωνικά. Είναι η πρώτη φορά που τραγουδάω κοντά του. Γι’ αυτό και όταν βγήκα στη σκηνή, νομίζω ότι θα το καταλάβουν όλοι οι φίλοι πως είχα ένα σφίξιμο στην καρδιά γιατί ήταν ένα όνειρο πάντα να τραγουδήσω με τον Γιώργο της καρδιάς μου. Δεν θέλω να λέω τον κ. Νταλάρα, θέλω να λέω με τον Γιώργο γιατί είναι ο Γιώργος της καρδιάς μου. Απόψε αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα Εσείς δεν ξέρω τι μήνυμα θα πάρετε, το δικό μου όμως μήνυμα είναι ότι είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA».

«Όταν γέννησα, έκατσα με τα παιδιά 10 μέρες και μετά...»

«Ποτέ δεν κάθισα να πω δεν έκανα το ένα και το άλλο και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει ότι δεν μπορούσες ή δεν ήθελες. Πιστεύω πως ό,τι κάνεις είναι αυτό που θες να κάνεις τη δεδομένη στιγμή.

Έχω βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω μαζί το παιδί μου επειδή κάτι είχε τύχει εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει.

Έμεινα 10 μέρες με τα παιδιά μου, όταν είχα γεννήσει και μετά κατευθείαν δουλειά, γιατί το ήθελα, όχι γιατί φοβήθηκα να μην ξεχαστώ επειδή γέννησα».