Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Έπαθα μια οικονομική ζημιά, ήταν προδοσία από οικογενειακό φίλο»

Όλα όσα αποκάλυψε για την οικονομική του "καταστροφή"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Έπαθα μια οικονομική ζημιά, ήταν προδοσία από οικογενειακό φίλο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προδοσία που βίωσε από οικογενειακό φίλο αλλά και για την οικονομική καταστροφή που βίωσε. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πυρπασόπουλου

«Δεν είχα το πρότυπο του “μάτσο” άντρα μεγαλώνοντας. Το βάρος στο σπίτι μας έπεφτε στη μητέρα μου. Η πανδημία οδήγησε τους ανθρώπους στα άκρα. Για χρόνια στη ζωή μου υπήρχε μόνο η δουλειά μου. Παρασύρθηκα γιατί ερχόντουσαν πολλές δουλειές και μου άρεσε».

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είδα τα πράγματα διαφορετικά με αφορμή ένα πολύ δύσκολο και σκληρό γεγονός.

Έπαθα μια οικονομική ζημιά, ήταν προδοσία από οικογενειακό φίλο. Καταστράφηκα οικονομικά εντελώς. Υπάρχει η παγίδα να κατηγορείς τον εαυτό σου και να αυτομαστιγώνεσαι που την πάτησες. Κυνηγούσα αρκετά τα χρήματα μέχρι τότε».

«Είμαι ερωτευμένος. Μάλλον είμαι εγώ πιο ώριμος και έτοιμος για μια σχέση. Σκέφτομαι την οικογένεια και θα χαρώ πολύ να μου συμβεί. Με το γάμο και τα συμβόλαια δεν τα πάω καλά. Τον δοκίμασα το γάμο και δεν θα μου λείψει. Ένα πάρτι σίγουρα».

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Πυρπασόπουλο

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος (γενν. 14 Ιουλίου 1974) είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής.

Γεννήθηκε το 1974 στην Αυστραλία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία δύο ετών. Είναι εγγονός της εξ αγχιστείας αδελφής της Μαρίκας Νέζερ (εγγονή του Βαυαρού αξιωματικού της Οθωνικής Αυλής Χριστόφορου Νέζερ), την οποία έζησε ως γιαγιά του. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και στην Βασιλική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών του Λονδίνου.

Ξεκίνησε από την εφηβική του ηλικία να παίζει στην τηλεόραση και από τότε έχει πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στο θέατρο. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ το 2012 διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.