Μάρα Δαρμουσλή: Δημοσίευσε φωτογραφία από την παραλία στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μάρα Δαρμουσλή: Δημοσίευσε φωτογραφία από την παραλία στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Μάρα Δαρμουσλή βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Όπως είναι λογικό η ίδια ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της το αγγελούδι της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη.

Το γνωστό μοντέλο – ηθοποιός είναι χειμερινή κολυμβήτρια, ενώ εξακολουθεί να επισκέπτεται την παραλία ακόμη και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Φορώντας το μπικίνι της, η Μάρα Δαρμουσλή απολαμβάνει τον δικό της Νοέμβριο στην παραλία δύο μήνες πριν γεννήσει καθώς αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφία από την θάλασσα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε επίσης τρυφερές φωτογραφίες με την κοιλίτσα της.

Η ανάρτηση της Μάρας Δαρμουσλή

Ανάρτηση Μάρας Δαρμουσλή

Μάρα Δαρμουσλή - Ανάρτηση

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (1/10) η Μάρα Δραμουσλή, λίγο μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της. Η ίδια αποκάλυψε σε ποιο μήνα βρίσκεται καθώς και το αν γνωρίζει το φύλο του μωρού της.

Η Μάρα Δραμουσλή δείχνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον αγαπημένο της, Βασίλη, με τον οποίο παντρεύτηκε το Σεπτέμβρη του 2020, ενώ όπως είπε, ο γιος της είχε μία επική αντίδραση όταν του ανακοίνωσε πως θα κάνει κι άλλο παιδί.

«Είμαι 24 εβδομάδων, κλεισμένα. Οπότε έξι μηνών. Κρυμμένο μου το έχουν το φύλο. Θα μου το κάνουν έκπληξη. Είμαι το κορόιδο της οικογένειας. Σιγά σιγά μαθαίνεις ότι κουνιέται, σιγά μαθαίνεις το φύλο. Πλέον έχει προχωρήσει η τεχνολογία και στα λένε από τον τρίτο μήνα. Είμαι σε μια μέτρια κατάσταση. Όταν ήμουν έγκυος με τον Άγγελο ήταν σαν να μην ήμουν. Ο γιος μου είναι 16 τώρα. Είναι μία αμηχανία. Ξαφνικά του λέω θα σου κάνω αδερφάκι και μου απαντάει… δεν περίμενες να σου κάνω εγγονάκι πρώτα;

Με τον Βασίλη ήταν όλα από την αρχή. Ο έρωτας, η σχέση. Ο Βασίλης δεν έχει παιδί, ήθελε παιδί. Εγώ έλεγα αν προλάβω, μέχρι τα 40. Η επιστήμη έχει κάνει άλματα. Δικαίωμα στο σώμα της η κάθε γυναίκα, δεν το συζητάμε αυτό. Για Γενάρη μου είπαν ότι θα γεννήσω. Έχω γενικά μεγάλη αγωνία», είπε η Μάρα Δαρμουσλή.