Εκτός Mega Καλημέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι - Τι συνέβη

Η ανακοίνωση της Μελέτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Mega Καλημέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι - Τι συνέβη

Χωρίς την Φλορίντα Πετρουτσέλι ξεκίνησε η εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 8/11. Τη θέση της μάλιστα, πήρε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καραβάτου από την εκπομπή «Τι λες τώρα», Βασίλης Βλάχος.

Η Ελεονώρα Μελέτη λοιπόν, καλημέρισε τους τηλεθεατές της και στη συνέχεια ανακοίνωσε το λόγο για τον οποίο η συνεργάτιδα της θα τους παρακολουθήσει από το σπίτι.

Για αυτό το λόγο η Πετρουτσέλι θα λείπει από το Mega Καλημέρα

«Το Φλοριντάκι μας είναι αρρωστούλι σήμερα. Με τα παιδάκια της έχει κολλήσει ένα μικροβιάκι γαστρεντερίτιδας και το Σαββατοκύριακο δεν πέρασε πολύ καλά το κορίτσι μας. Της δώσαμε μια μέρα να ξεκουραστεί και αύριο θα είναι μαζί μας» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη, αναφερόμενη στην απουσία της Φλορίντας Πετρουτσέλι.

Το ατύχημα της Φλορίντας Πετρουτσέλι και τα δάκρυα της Ελεονώρας Μελέτη στον αέρα

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πριν από λίγες ημέρες, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε ένα ατύχημα την ώρα της μαγειρικής, κάτι που έκανε την Ελεονώρα Μελέτη να δακρύσει από τα γέλια. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία είχε γενέθλια πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισε να φτιάξει αυθεντικό ιταλικό τιραμισού.

Όμως συνέβη ένα απρόοπτο με τη μαρέγκα. Η ίδια ήθελε να εξηγήσει στον κόσμο πώς θα καταλάβει ότι η μαρέγκα είναι έτοιμη. Έδειξε λοιπόν στην κάμερα το μπολ με τη μαρέγκα και είπε: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό και θα καταλάβετε ότι είναι έτοιμο όταν γυρίσετε το μπολ και δεν πέφτει».

Βέβαια τη δεύτερη φορά που αναποδογύρισε το μπολ, συνέβη το ατύχημα. Η μαρέγκα έπεσε και και προσγειώθηκε όλη στον πάγκο της κουζίνας. Η Ελεονώρα Μελέτη κυριολεκτικά «δάκρυσε» από τα γέλια και δεν μπορούσε να μιλήσει. Αναμφισβήτητα αυτή ήταν μία από τις πιο κορυφαίες στιγμές στην ελληνική τηλεόραση και σίγουρα στη φετινή σεζόν.