Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Φοβήθηκα πάρα πολύ" - Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας της

"Μπορείς να πάθεις μέχρι σηψαιμία στο αίμα από αυτό"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δήμητρα Αλεξανδράκη:

Σε ζωντανή σύνδεση στο Happy Day βγήκε το πρωί της Δευτέρας (8/11) η Δημήτρα Αλεξανδράκη. Η ίδια αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την κράτησε τόσες μέρες στο νοσοκομείο, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στο σπίτι της.

Η αποκάλυψη της Αλεξανδράκη για το πρόβλημα υγείας της

«Φοβήθηκα πάρα πολύ. Στην αρχή ξεκίνησαν οι πόνοι στο σπίτι. Πήρα μυοχαλαρωτικό, έδειχνε να υποχωρεί. Στην αρχή ανέβηκε πυρετός.

Εγώ δεν θα πήγαινα στο νοσοκομείο. Ο άντρας μου επέμεινε. Μπορείς να πάθεις μέχρι σηψαιμία στο αίμα από αυτό το μικρόβιο. Είναι ένα μικρόβιο που έκατσε στα νεφρά.

Μου έκαναν και αξονική και μου έβαλαν σκιαγραφικό και καίγεσαι. Η φίλη μου η Πωλίνα Κωσταγιού έπαθε το ίδιο και έφτασε πριν από τη σημψαιμία».

Η Δημήτρα αποκάλυψε πως ήταν πυελονεφρίτιδα αυτό που έπαθε. Αναφορικά με την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US είπε: «Είναι προσωπικό, δικό της θέμα. Απλά όταν έχει να κάνει με θέμα υγείας καλό είναι να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί».

«Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξανδράκη στον αέρα του ALPHA

Το μοντέλο έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, βγαίνοντας σε live σύνδεση από το νοσοκομείο, μαζί με τον γιατρό της.

«Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη. Είναι πολύ συχνή περίπτωση και απειλεί μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν το προσέξει κανείς. Είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες», είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός της.

«Εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6», είπε το μοντέλο.

Λίγο αργότερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής, γιατί δεν ήθελε να την δει έτσι ο κόσμος. «Σε λίγο βγαίνω από το νοσοκομείο αλλά θα συνεχίσω τη θεραπεία από το σπίτι. Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό», αποκάλυψε.