Τάσος Ξιαρχό: "Δεν χρειάστηκε να πω κάποια συγνώμη" - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την συνάντησή του με την Μέρι

"Είμαι πολύ πληγωμένος από ανθρώπους που νόμιζα ότι είχα κοντά μου και με άδειασαν στον βωμό της καλής φήμης"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Ξιαρχό:

Ο Τάσος Ξιαρχό συναντήθηκε πριν μερικές ώρες με την Μέρι, την κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά και τα ρούχα της, με τον γνωστό χορογράφο να είναι εμφανώς μετανιωμένος.

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε την συνάντησή του με την κοπέλα αλλά και τα όλα όσα είπαν μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις του Ξιαρχό για την συνάντησή του με την Μέρι

«Περίμενα να ήταν μια σύντομη συνάντηση, αλλά περάσαμε ένα πολύ όμορφο τρίωρο είπαμε πάρα πολύ ωραία πράγματα, αλήθειες, όχι για το μεταξύ μας για το τι συνέβη αλλά για όλο αυτό που βιώνουμε στην κοινωνία γύρω μας. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ανακουφισμένος, που μίλησα με την Μέρι από κοντά που ακόμα και για το όνομά της με κριτίκαραν άσχημα ότι το έγραψα λάθος. Δεν γράφεται με «αι» αλλά με «ε» γιατί προέρχεται από μια γαλλική λέξη που σημαίνει θάλασσα. Κατάλαβα πλέον πως ότι και να πεις, όπως και να το πεις θα κριθεί.

Δεν χρειάστηκε να πω κάποια συγνώμη, έχει ειπωθεί εδώ και μέρες από μηνύματα. Δεν ήρθε από κοντά η Μέρι για να της πω ξανά μια συγνώμη και ήταν πολύ ανοιχτή και ήταν πολύ ανακουφιστικό ότι δεν ήρθε να το δει από τα μάτια μου, γιατί το έχει βιώσει από την ενέργεια μου τις τελευταίες μέρες. Ήρθε ξεκάθαρα να γνωριστούμε γιατί γενικά πιστεύω στην ζωή μου, πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Επειδή το πιστεύει και η ίδια, θεωρώ πως όλο αυτό προέκυψε για κάτι που στο μέλλον μπορεί να βοήθησα κάποιον άλλον για όλο αυτό που συμβαίνει.

Η συγγνώμη δεν πρέπει να είναι μόνο λόγια και το λέω πολύ πραγματικά, ακόμη και με ένα νεύμα μπορεί να ειπωθεί με πολύ δύναμη. Είμαι πολύ πληγωμένος από ανθρώπους που νόμιζα ότι είχα κοντά μου και με άδειασαν στον βωμό της καλής φήμης».

Η Μέρη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

«Είμαι καλά και ψύχραιμη σήμερα. Επικοινώνησα με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου ζήτησε να βρεθούμε, κάτι που θεωρώ πολύ όμορφο. Σκοπεύω να βρεθώ και να μιλήσω μαζί του. Θεωρώ πως για μένα έχει λήξει όλο αυτό.

Δεν κατάλαβα τίποτα εκείνο το βράδυ. Τράβηξε το βίντεο για τους δικούς του λόγους και θεώρησε σωστό να το ανεβάσει. Εγώ δεν τον γνώριζα. Ενημερώθηκα το πρωί της Κυριακής. Είμαι ένα παιδί που έχω βιώσει κριτική για τα μαλλιά, για τη φωνή και τα κιλά μου.

Έχω δεχτεί ρατσισμό για την καταγωγή μου. Είμαι από τους Άγιους Σαράντα. Πήρα μια προσοχή που δεν επέλεξα. Με στενοχώρησε πάρα πολύ αυτό που έγινε. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Μου έστελναν μηνύματα και έλεγα “Χριστέ μου τι έκανα”. Πήρα και θετικά και αρνητικά μηνύματα. Υπάρχουν πάντα οι δυο όψεις. Είχα δίπλα μου, τους γονείς και την αδερφή μου. Τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες μου» είπε αρχικά.

«Το ριγέ μπλουζάκι μου το έχω στη ντουλάπα και φυσικά το φοράω ακόμη. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι μια πολύ ακριβή μάρκα. Το έχω από 15-16 χρονών. Δεν το είχα αγοράσει. Τώρα είμαι 32 χρονών. Τον Τάσο επιλέγω να τον συγχωρήσω και επιλέγω να τον πιστέψω. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές. Κανέναν δεν κολλάμε στον τοίχο για αυτό. Θεωρώ πως το έκανε για χαβαλέ. Του είπα ευθέως πως δεν έχει όρια. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη».