«Όταν ο ένας αναζητά τον άλλον στον τηλέφωνο..» - Αυτές είναι πλέον οι σχέσεις Καραβάτου - Κατσούλη

Αποκάλυψη μήνες μετά το διαζύγιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν ο ένας αναζητά τον άλλον στον τηλέφωνο..» - Αυτές είναι πλέον οι σχέσεις Καραβάτου - Κατσούλη

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, συνεργάτης και καλός φίλος της Κατερίνας Καραβάτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Εγώ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον χωρισμό του ζευγαριού που έσκασε σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz πριν από μερικούς μήνες μέσω κοινής ανακοίνωσης.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν, αποκάλυψε τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα το πρώην ζευγάρι Καραβάτου - Κατσούλης, που έχει αποκτήσει μαζί και δυο παιδιά, τον Αρίωνα και την Αέλια.

Αυτή την σχέση έχουν πλέον Καραβάτου - Κατσούλη

Σε ερώτηση για την σχέση τους ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Η Κατερίνα δεν έχει αλλάξει καθόλου τον τρόπο που φέρεται, μετά τον χωρισμό της με τον Κρατερό. Άλλωστε, οι σχέσεις τους είναι άριστες. Μιλούν πολύ συχνά μέσα στη μέρα για τα παιδιά τους και όταν ο ένας αναζητά τον άλλον στον τηλέφωνο, το σηκώνει αμέσως με χαρά».

Κωνσταντινίδης για Καραβάτου - Κατσούλη

Η αποκάλυψη για την δύσκολη σεζόν που πέρασαν: «Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, γιατί δεν λειτουργούσαμε σαν μία ομάδα. Ήμασταν 2-3 ομάδες και θα έπρεπε να φαινόμαστε στον αέρα σαν μία. Προσωπικά, δεν μπαίνω ποτέ σε κάποια κλίκα και είμαι στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια σαν «Λούκι Λουκ». Δεν έχω κερδίσει ποτέ κάποια δουλειά, επειδή «έγλειψα» κάποιον. Πάντως, σίγουρα ήταν λυτρωτικός ο τρόπος που τελείωσε η εκπομπή. Η Κατερίνα ήταν θυμωμένη και εγώ ήμουν θυμωμένος κατά καιρούς, αλλά κοιτούσα να βγάλω τη διαδρομή χωρίς τραυματισμό. Η τηλεόραση δεν θέλει συναισθήματα στις συνεργασίες και η Κατερίνα είναι πολύ συναισθηματικό παιδί. Πρέπει να καταλάβει πως μόνο με έναν άνθρωπο πρέπει να δεθεί συναισθηματικά, με τον τηλεθεατή».

«Ο χωρισμός μπορεί να είναι ευτυχής κατάληξη! Με την Κατερίνα είχαμε μια συμφωνία...»

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωϊνιάτικα" και μεταξύ άλλων, μίλησε για το χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας και 10 χρόνια γάμου.

«Όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη. Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες. Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας. Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά».

«Ήταν αρκετά διαχωρισμένα τα πράγματα από την δουλειά. με την έννοια ότι και η Κατερίνα και εγώ ξέραμε πολύ καλά πως πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά. Είχαμε μια συμφωνία, μια υποχρέωση και μια κατανόηση ο ένας στον άλλον όσον αφορά αυτό το κομμάτι».