Eurovision 2022: 8 τα υποψήφια πρόσωπα για την ελληνική συμμετοχή - Ανάμεσά τους και δύο παλιοί διαγωνιζόμενοι

Ποια είναι τα φαβορί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: 8 τα υποψήφια πρόσωπα για την ελληνική συμμετοχή - Ανάμεσά τους και δύο παλιοί διαγωνιζόμενοι

Η Eurovision 2022 πλησιάζει σιγά σιγά (δείτε εδώ πότε θα γίνει) και έτσι και η Ελλάδα έχει αρχίσει να οργανώνει το σχέδιό της για το πρόσωπο που θα την εκπροσωπήσει και θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Ήδη έχουν γίνει γνωστά κάποια ονόματα, ωστόσο τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, 8 πρόσωπα είναι αυτά που εξετάζονται από την Ελλάδα, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν θα γίνει ελληνικός τελικός ή απλά ανάθεση.

Τα πρόσωπα που εξετάζονται για τη Eurovision 2022

O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision με τους One.

Ο Νίκος Γκάνος ο οποίος έγινε γνωστός πριν από κάποια χρόνια με την επιτυχία του "Last Summer".

O Ηλίας Κόζας, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα στη Eurovision του 2013 κατακτώντας την έκτη θέση.

Η Ευαγγελία

Η ελληνικής καταγωγής Amanda Tenfjord

O Jimmy Sion, τον οποίο γνωρίσαμε πέρυσι στο House of Fame.

H Joanne, η νικήτρια του περσινού The Voice που έχει ξετρελάνει το κοινό.

Και ο Good Job Nicky (Νικόλας Βαρθακούρης), ο γιος του Γιάννη Πάριου που αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στην ελληνική μουσική βιομηχανία και αποτελεί και το φαβορί για την Eurovision 2022.

Ήταν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα αλλά «έφαγε» άκυρο - Τελικά πάει με την Κύπρο

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Ήδη από τα προηγούμενα χρόνια ακούγεται έντονα το όνομα της Καλομοίρας ωστόσο όπως όλα δείχνουν, το σενάριο αυτό ναυάγησε.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, η Ελλάδα έχει επενδύσει σε άλλα πρόσωπα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα λοιπόν με το Καλύτερα Δε Γίνεται, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναμένεται να εκπροσωπήσει την Κύπρο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το τραγούδι που θα πει ωστόσο είναι σίγουρο πως η επιστροφή της στον διαγωνισμό θα γεννήσει μνήμες στο κοινό.