«Αν θες να κρυφτείς υπάρχει κόλπο» - Η "σπόντα" της Τσιμτσιλή για τη σχέση Βανδή - Μπισμπίκη

«Δηλαδή ούτε ένα ταξίδι δε μπορούμε να κάνουμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αν θες να κρυφτείς υπάρχει κόλπο» - Η

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τον εκνευρισμό της Δέσποινας Βανδή κατά την επιστροφή της από το ταξίδι της με τον Βασίλη Μπισμπίκη από τη Ρώμη, σχολίασε τη μεταξύ τους σχέση και ξεκαθάρισε πως πλέον οι δυο τους δεν κρύβονται καθώς αν ήθελαν να κρυφτούν υπήρχε εύκολος τρόπος.

Από τη μία η παρουσιάστρια έδωσε τα εύσημα στην δημοσιογράφο για την ερώτηση που έκανε στην Δέσποινα Βανδή ενώ από την άλλη σχολίασε πως δεν είναι ωραίο που δεν μπορεί να πάει ούτε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο της χωρίς να την πετύχουν οι κάμερες.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη σχέση Βανδή - Μπισμπίκη

«Εν τω μεταξύ η Δέσποινα είναι αποφασισμένη να μη μιλήσει. Φοράει γυαλιά, μάσκα και καπέλο και κοιτάει κάτω. Και ρωτάει η Μένια Κούκου “τι ευχή κάνατε στη Φοντάνα ντι Τρέβι;” Είναι αυτό που θες να διαφοροποιηθείς. Απάντηση μπορεί να μην πήρε, αλλά πέτυχε τον στόχο της. Την τσίγκλησε. Εμένα μου άρεσε.

Σκέφτομαι πάντως πως η κοπέλα πήγε ένα ταξίδι με τον νέο της αγαπημένο στο εξωτερικό. Την απαθανάτισαν την ώρα που πήγαινε, την περίμεναν την ώρα που γυρνούσε. Δηλαδή ούτε ένα ταξίδι δε μπορούμε να κάνουμε. Καταρχήν δεν κρύβονται.

Αν θες να κρυφτείς υπάρχει και το γνωστό κόλπο. Βγαίνει ο ένας πρώτος και ο άλλος περιμένει ένα τεταρτάκι. Γιατί τον Μπισμπίκη μόνο του, δε ξέρω αν θα τον καταλάβαιναν ή θα τον πλησίαζαν. Τη Δέσποινα την καταλαβαίνεις γιατί ξέρεις την κοψιά της», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Που βρισκόταν την Κυριακή το βράδυ ο Μπισμπίκης και που η Βανδή; Δείτε φωτογραφίες!

Μετά το τριήμερο ταξίδι τους στην Ρώμη η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους και την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου αναγκαστικά την πέρασαν χωριστά!

Ο ηθοποιός εθεάθη σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας να διασκεδάζει με φίλους του, ανέβασε μάλιστα και story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενώ η τραγουδίστρια αναχώρησε για Κύπρο, αφού τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο εκεί, ανεβάζοντας κι εκείνη φωτογραφία σε story.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Δέσποινα Βανδή