"Έσπασε" τη σιωπή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - «Για αυτό το λόγο αποχώρησε η Ιωάννα Τούνη»

«Θα χρειαστεί και μια φροντίδα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Μέσα από τη σημερινή (8/11) εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας που απαιτεί την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μίλησε ξεκάθαρα για την αποχώρησή της, ωστόσο εξήγησε πως είναι κάτι πολύ προσωπικό το οποίο δεν της επιτρέπει να επιστρέψει στο show.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US

«Έχει να κάνει με θέμα υγείας πολύ δικού της ανθρώπου. Για αυτό τον λόγο έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι. Γιατί πέρα από το ότι πρέπει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, θα χρειαστεί και μια φροντίδα και πρέπει να είναι εκεί πέρα. Από εκεί και πέρα ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα. Είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό. Ας πάει καλά κάτι πολύ σημαντικό και ας μην ασχολούμαστε αν θα επιστρέψει στο σόου» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Οι δηλώσεις του Αλεξάνδρου για την αποχώρηση της Τούνη από το J2US - «Στον κόσμο που ρωτάει...»

Το μεσημέρι της Κυριακής 7/11 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε ζωντανά από την λίμνη Δόξα στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και εκτός από τη δική του αποχώρησή, αναφέρθηκε και στην οικειοθελή αποχώρηση της αγαπημένης του, Ιωάννας.

«Είναι οικογενειακό θέμα. Δεν θέλει να τοποθετηθεί η ίδια, οπότε δεν θα ήταν ωραίο να μιλήσω εγώ. Το μόνο πράγματα που μπορώ να κάνω είναι να την στηρίξω και από εκεί πέρα θα έχουν όλα αίσιο τέλος, που θα έχει και θα γυρίσει πίσω για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Για εμένα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα, να τελειώσει πολύ καλά όλη αυτή η περιπέτεια. Να πούμε κάτι στον κόσμο που ρωτάει: δεν έχε κάτι η Ιωάννα, έχει ένας μέλος της οικογένειας της, που δεν θέλουμε να το επικοινωνήσουμε», αποκάλυψε.