Σαν να μην πέρασε ούτε χρόνος - Έτσι είναι σήμερα η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν να μην πέρασε ούτε χρόνος - Έτσι είναι σήμερα η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς

Την Χαρά Σμύρου την γνωρίσαμε για πρώτη φορά πριν από 15 χρόνια, όταν υποδύθηκε την Ματούλα στην τηλεοπτική σειρά Καφέ της Χαράς. Την άτακτης έφηβη που ονειρευόταν τη μεγάλη ζωή μακριά από το χωρίο και δεν δίσταζε να κάνει τα πάντα για να την κυνηγήσει, ακόμη και να μπει ανάμεσα σε ζευγάρια.

Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει επίσης, στις 7 Θανάσιμες Πεθερές: Η Αθηναία Πεθερά το 2007, στο Εντιμότατοι κερατάδες: Ο μαμάκιας κερατάς επίσης το 2007, στο Μου το Κρατάς Μανιάτικο την ίδια και πάλι χρονιά. Από τότε λοιπόν έχουμε να την δούμε κάπου τηλεοπτικά.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατάει την ζωή της μακριά από την τηλεόραση και είναι ένας από τους λόγους που δεν την είδαμε και στο νέο κύκλο. Ενώ και το προφίλ της στο Instagram το έχει ιδιωτικό.

Έτσι είναι σήμερα η Ματούλα από την σειρά Καφέ της Χαράς

Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, κυκλοφορεί στα social media μια φωτογραφία, την οποία είδαμε και πάθαμε πλάκα. Η ηθοποιός δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε και άνετα θα την αναγνωρίζαμε στο δρόμο. Ο χρόνος φαίνεται είναι ο καλύτερος της φίλος. Ενώ, σχεδόν ίδιος είναι και ο γιατρός που στο τέλος της σειράς τον παντρεύτηκε.

Έτσι είναι σήμερα η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς

Μαμά για πρώτη φορά πρωταγωνίστρια από το Καφέ της Χαράς

Μαμά για πρώτη φορά έγινε ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς, το οποίο έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, με τους τηλεθεατές να είναι αρκετά συγκινημένοι. Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός δημοσιεύοντας μια φωτογραφία κρατώντας στην αγκαλιά το νεογέννητο μωράκι της.

Ο λόγος για την Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία υποδύθηκε τη Αρετή, την αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη, μία νέα, ρομαντική κι ευαίσθητη γιατρό, ανιψιά της Χάιδως που έκανε το αγροτικό της στην περιοχή.

Η ίδια δημοσίευσε την φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της στα social media και είναι ξεκάθαρο πως λάμπει από ευτυχία.

Μαμά για πρώτη φορά πρωταγωνίστρια από το Καφέ της Χαράς