Μικρό και διακριτικό δεν το λες - Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Βασίλη Μπισμπίκη

Με αυτό αποχώρησε από το αεροδρόμιο παρέα με την Δέσποινα Βανδή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μικρό και διακριτικό δεν το λες - Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν αποφασίσει να ζήσουν διακριτικά τη σχέση τους. Αυτός είναι και ο λόγος που τους τελευταίους μήνες, ενώ είναι γνωστό ότι είναι μαζί, έχουν φροντίσει να είναι διακριτικοί. Συχνάζουν σε μη κοσμικά στέκια ενώ δεν έχουν παραδεχτεί επίσημα ότι είναι μαζί.

Θέλοντας να περάσουν λίγες στιγμές ξεκούρασης, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέλεξαν τη Ρώμη για μια κοντινή ρομαντική απόδραση.

Η Ελληνίδα σταρ και ο βραβευμένος πρωταγωνιστής ταξίδεψαν για την ιταλική πρωτευούσα την Τρίτη και επέστρεψαν σήμερα Παρασκευή καθώς έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Δέσποινα Βανδή θα πρέπει να είναι στο 7ο live του J2US και ο Βασίλης Μπισμπίκης συμμετέχει στην παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια».

Ο φωτογραφικός φακός του okmag εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου εκτός από φωτογράφους τους περίμεναν και τηλεοπτικές κάμερες- φυσικά απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις αλλά δεν έδειξαν κιόλας να ενοχλούνται, ούτε απομακρύνθηκε ο ένας από τον άλλον.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες