Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μικρό και διακριτικό δεν το λες - Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Βασίλη Μπισμπίκη

Με αυτό αποχώρησε από το αεροδρόμιο παρέα με την Δέσποινα Βανδή

Μικρό και διακριτικό δεν το λες - Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Βασίλη Μπισμπίκη
News 08.11.2021 13:48
Από Youweekly Team

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν αποφασίσει να ζήσουν διακριτικά τη σχέση τους. Αυτός είναι και ο λόγος που τους τελευταίους μήνες, ενώ είναι γνωστό ότι είναι μαζί, έχουν φροντίσει να είναι διακριτικοί. Συχνάζουν σε μη κοσμικά στέκια ενώ δεν έχουν παραδεχτεί επίσημα ότι είναι μαζί.

Θέλοντας να περάσουν λίγες στιγμές ξεκούρασης, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέλεξαν τη Ρώμη για μια κοντινή ρομαντική απόδραση.

Η Ελληνίδα σταρ και ο βραβευμένος πρωταγωνιστής ταξίδεψαν για την ιταλική πρωτευούσα την Τρίτη και επέστρεψαν σήμερα Παρασκευή καθώς έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Δέσποινα Βανδή θα πρέπει να είναι στο 7ο live του J2US και ο Βασίλης Μπισμπίκης συμμετέχει στην παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια».

Ο φωτογραφικός φακός του okmag εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου εκτός από φωτογράφους τους περίμεναν και τηλεοπτικές κάμερες- φυσικά απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις αλλά δεν έδειξαν κιόλας να ενοχλούνται, ούτε απομακρύνθηκε ο ένας από τον άλλον.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκραξαν Βανδή για Μπισμπίκη - «Δεν γίνεται το βράδυ να γελάς και όταν σε ρωτάνε στο αεροδρόμιο να...»

Που βρισκόταν την Κυριακή το βράδυ ο Μπισμπίκης και που η Βανδή; Δείτε φωτογραφίες!

Share