Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Γιώργος Θεοφάνους για τον Πετράκο: "Είναι επιστήμονας; Να είμαστε λίγο σοβαροί!"

"Δικαιούται να έχει την άποψή του, αλλά έχει και ευθύνη απέναντι στους γύρω"

Γιώργος Θεοφάνους για τον Πετράκο:
News 08.11.2021 14:54
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας (8/11) ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο ίδιος, μετά την αποκάλυψη που έκανε για τον Παντελή Παντελίδη, αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Πετράκο.

Οι δηλώσεις του Θεοφάνους για τον Πετράκο

«Ο Γρηγόρης είναι καλό παιδί και πολύ καλός τραγουδιστής. Όλοι έχουμε τις αμφιβολίες μας για τον εμβολιασμό, αλλά πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες. Εγώ κι εσύ θα αποφασίσουμε; Το καλοκαίρι πήγα στην Αστυπάλαια. Μια μέρα πήρα ένα ταξί να πάω να βρω τα παιδιά μου στην παραλία. Και η οδηγός του ταξί ήθελε να με ρωτήσει κάτι.

Νόμιζα ότι θα με ρωτούσε για τον Πλούταρχο, για τη Βανδή, συνήθως τέτοια πράγματα με ρωτάνε. Και μου λέει “πιο ιικό φορτίο πρέπει να έχει ο πελάτης για να τον βάλω στο ταξί;”. Και της είπα “κυρία μου, είσαι ταξιτζού και είμαι μουσικός, εμείς οι δύο θα συζητήσουμε το ιικό φορτίο που θα μπει στο ταξί;”. Είναι αλλουνού η δουλειά.

Είναι επιστήμονας ο Γρηγόρης; Εγώ έχω εμπιστευτεί τον παιδίατρο των παιδιών μου σε όλα κι έλεγα ότι έχω τον τάδε καθηγητή από το Χάρβαρντ. Τώρα δεν θα τον εμπιστευτώ; Δικαιούται ο Γρηγόρης να έχει την άποψή του, αλλά έχει και ευθύνη απέναντι στους γύρω. Κάποια στιγμή θα πρέπει να είμαστε λίγο σοβαροί.

Μου θυμίζει όλο αυτό το 2015 με το ναι και το όχι, που ξαφνικά γίναμε όλοι γνώστες του τι θα γίνει με τη δραχμή και τι θα γίνει με το ευρώ. Χρόνια πριν όλοι ξέραμε για το χρηματιστήριο. Γιατί κάνουμε ότι τα ξέρουμε όλα; Για μουσική ρώτα με. Αλλά για κάτι άλλο δεν ξέρω, πήγαινε στον ειδικό».

«Εννοείται ότι συμφωνώ με όσα λέει ο Γρηγόρης Πετράκος! Τα νούμερα δε μπορούν να πουν ψέματα»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γρηγόρη Πετράκο με αφορμή τις δηλώσεις που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα σχετικά με τον κορωνοϊό και τους εμβολιασμούς.

«Είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό το πράγμα που μας λένε ότι είναι, είναι κάτι άλλο. Τώρα το τι είναι το ξέρουν αυτοί. Εγώ έχω περάσει δυο φορές covid μια τον Μάρτιο του 2020 και μια τον Αύγουστο του 2021. Δεν έχω κάνει το εμβόλιο. Αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν το πιστεύω τα υπόλοιπα γενικά για τα παιδάκια ναι, τα παιδάκια τα χρειάζονται αλλά αυτό το συγκεκριμένο δε ξέρουμε τι κάνει.

Γι’ αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να ρωτήσετε κάποιους άλλους που είναι πιο ενημερωμένοι που δεν είναι ούτε αρνητές, ούτε αντιεμβολιαστές, ούτε τίποτα από αυτές τις βλακείες που λένε, ψεκασμένοι κτλ. Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν και πάρα πολλοί επιστήμονες και νομπελίστες αλλά αυτά δε τα λένε στον κόσμο».

«Πάρτε μια συνέντευξη από τον Πετράκο να σας τα πει που τα ξέρει καλά. Ο Γρηγόρης βλέπει νούμερα, παρατηρεί. Εννοείται ότι συμφωνώ με όσα λέει. Αυτά που λέει είναι δημοσιευμένα, είναι αριθμοί, τα νούμερα δε μπορούν να πουν ψέματα» είπε ο Γιώργος Μουκίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όπως το εκφράζεις είναι φασιστικό...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Γρηγόρη Πετράκου

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Γρηγόρη Πετράκο - «Κάνω εμετό στη μούρη σας»

Share