Big Brother 2: Δύσκολες ώρες για τον Ισίδωρο μετά την αποχώρησή του - "Νιώθω ότι κινδυνεύω"

"Έχω λάβει πολλά αρνητικά σχόλια"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Δύσκολες ώρες για τον Ισίδωρο μετά την αποχώρησή του -

Στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/11) ο Ισίδωρος, με αφορμή την αποχώρηση του από το Big Brother. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο παιχνίδι ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί αρκετά αρνητικά μηνύματα.

Μάλιστα, ο Ισίδωρος εξομολογήθηκε πως φοβάται να κυκλοφορήσει καθώς νιώθει ότι κινδυνεύει.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ισίδωρου μετά την αποχώρησή του από το Big Brother 2

«Έχω διαβάσει πάρα πολλά αρνητικά σχόλια, ήθελα να κατέβω το Σάββατο για κάτι δουλειές στο κέντρο και παίρνω την μάνα μου και της λέω “Τώρα εγώ να μπω στο μετρό ή κινδυνεύω”. Πολύ αρνητικό σχόλιο στα social. Έχω λάβει και θετικά και θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω κάποια στιγμή, αλλά τόσο πολύ δεν το περίμενα.

Γιατί έβλεπα τα παιδιά που έβγαιναν από ριάλιτι και λέγανε ότι έπαιρναν τεράστια αγάπη από τον κόσμο, πάρα πολλά τα θετικά σχόλια, ελάχιστα τα αρνητικά, πάρα πολλές προτάσεις που ακολούθησαν».

«Λύγισε» ο Ισίδωρος για τον χαμό του παππού του

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για τον Ισίδωρο καθώς έμαθε από τον Big Brother πως ο αγαπημένος του παππούς έφυγε από τη ζωή. Ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι και να μην πει τίποτα στους συμπαίκτες του.

Στην σύνδεση που είχε σήμερα με το πλατό, διηγήθηκε μία ιστορία με τον παππού του προκειμένου να εξηγήσει για ποιο λόγο αποφάσισε να μείνει στο σπίτι. Μιλώντας για τον αγαπημένο του παππού, συγκινήθηκε και δε δίστασε να το δείξει.